Report

Aside Banners

Surfali smo: Lions Fart, SEO.hr, Gadgeterija i Blogariat

Kažu da postoji više od pola milijuna domaćih blogova. Nekako sumnjamo u taj podatak, ali znamo da postoje blogovi koje vrijedi redovito posjećivati.

Piše , Objavljeno

Lion’s Fart | lionsfart.com

Lion's Fart

Lion’s Fart

Ovdje bloga Dado, svojedobno je piskarao i na Idesh! Magazinu, ali zbog uspjeha i popularnosti kod suprotnog spola koje mu je donijela eMisija, odabrao je drugu karijeru.

O čemu on? Vjerojatno je najpoznatiji po svojoj seriji postova “Komad vs Komad” gdje se sukobljavaju curke iz (uglavnom) SF serija i filmova, ali i drugi likovi. Dado često piše i o korisnim web servisima i aplikacijama, povremeno totalno zabrije u smrtnicima nerazumljive programerske teme, a tu i tamo počasti kojom pripovijesti.
Bookmark:http://lionsfart.com >>

SEO.hr Blog | seo.hr/blog/

SEO.hr Blog

SEO.hr Blog

Ne vjerujte onima koji vam kažu da se na Internetu mogu zaraditi velike pare preko noći, ali vjerujte da se može zaraditi. Ovdje bloga Bruno šarić, maher za Search Engine optimizaciju.

O čemu on?
Kod Bruna doznat ćete kako unaprijediti, odnosno optimizirati svoj sajt, kako se pozicionirati na tražilicama, koje alate i servise koristiti, što čitati. Budete li pratili ovaj blog, kada je riječ o webu, tražilicama i trendovima, nećete ostati neinformirani.
Bookmark:http://www.seo.hr/blog >>

Gadgeterija | gadgeterija.net

Gadgeterija

Gadgeterija

Ako patite na stvarčice koje svijetle, puštaju zvukove i imaju gumbiće, čitajte blog pravog gadget junkiea. I Boris je dio Idesh! ekipe.

O čemu on? Mobiteli, MP3 playeri, ali posebice neobični, nepotrebni, smiješni i “drugačiji” gadgeti i druga tehnološka roba, svoje mjesto uvijek nađu na ovom blogu. Dakle, ako jednostavno morate znati što je novo, ako ste techno freak, Dr. Idesh! prepisuje vam dnevnu dozu Gadgeterije.
Bookmark:http://www.gadgeterija.net >>

Blogariat | blogariat.com

Blogariat

Blogariat

Ovaj put predstavili smo vam tek tri bloga, što je samo dio aktivne domaće blogerske scene. Ne čekajte nove preporuke, nego posjetite Blogariat, servis koji iz minute u minutu prikuplja nove naslove s najboljih blogova iz cijele rijegije.
Bookmark:http://blogariat.com/

TAGOVIblog blogariat blogovi domaći gadgeterija gadgeti internet lions fart seo surfali smo web

Komentiraj