Report

Aside Banners

Surfali smo: Transmeet.Tv

Transmeet.tv je odličan video sajt koji kvalitetom i izborom besplatnog video materijala konkurira dosadnim TV kanalima.

Piše , Objavljeno

Krajem proteklog mjeseca pokrenuta je hrvatska Internet televizija koja svoj rad i djelovanje usmjeruje prema mladoj i urbanoj populaciji prikazujući im filmove iz vlastite produkcije, ali i neograničen broj stranih kanala. I sve to, naravno, besplatno!

Transmeet.Tv je projekt trojice prijatelja koji su uvidjeli rupu u pokrivanju određenih sfera života i kulture na državnoj i komercijalnim televizijama. Zašto se ne bi moglo vidjeti kako je bilo na nekom open air trance partyu ili zašto Warhammer ima toliko poklonika diljem svijeta?

Transmeet.tv

Transmeet.tv

Ideja za pokretanjem Transmeet.Tv-a rodila se u ljeto 2007. godine, a u realizaciju se krenulo prije šest mjeseci. Misao vodilja bila je i još uvijek jest, raditi kvalitetne filmove koji će interesirati ciljanu publiku.
Za sada se na stranici nalazi tucet filmova koje su sami napravili, ali ta će brojka rasti iz tjedna u tjedan, pogotovo uz toliko zanimljivih koncerata i događaja koji su pred nama. Usto ako kliknete na sekciju “other channels” otvorit će vam se “hrpa” stranih kanala među kojima ćete sigurno naći nešto zanimljivo.
Na Internetu postoje tisuće ovakvih kanala, a Transmeet.Tv vam nudi opciju da dodajete nove, te ih organizirate u playliste.
Sve što vam preostaje je da kliknete na www.transmeet.tv, zavalite se ispred monitora i zaronite u svijet novog medija koji polako, ali sigurno uzima klasičnoj televiziji sve veći dio kolača. To mu polazi za rukom jer se prilagođava vama, a ne vi njemu. Ono što vas zanima gledate kada i kako hoćete, možete sudjelovati u stvaranju, a nema ni dosadnog inkasatora koji svaki mjesec kuca na vrata.

TAGOVIinterntet podcast transmeet tv video web

Komentiraj