Report

Aside Banners

Svačiji najdraži ludi umjetnik Shia LaBeouf započeo četverogodišnji livestream prosvjeda protiv Trumpa

Piše , Objavljeno

Shia LaBeouf nas više ničim ne može iznenaditi.

Poznat je po svojim ispadima projektima kao što su #IAMSORRY, art show u Los Angelesu gdje je Shia LaBeouf sjedio nepomičan, a posjetitelji su mogli sjediti s njim kako bi im ovo božanstvo, nekoć dječja zvijezda, pogledao u dušu. Također se dogodio i #AllMyMovies gdje je LaBeouf livestreamao sebe – dok gleda sve svoje filmove.

Lista livestream projekata čija imena počinju sveprisutnim hash znakom (#) je sve duža i duža, a najnoviji projekt se zove #HeWillNotDivideUs te je započeo 20. siječnja, na dan Trumpove inauguracije. Kamera je postavljena u njujorškoj četvrti Queens, ispred Muzeja pokretne slike. Posjetitelji mogu stati ispred kamere i mantrati protiv novog predsjednika, a mogu i samo zuriti u kameru ako im rečenica “He Will Not Divide Us” nije dovoljno snažna.

Uključili smo u livestream, dvoje prosvjednika je dobilo društvo u obliku majke s djetetom i psom. Čak je i pas dao do znanja što misli o Trumpu jer je obavio nuždu ispred kamere.

Screenshot_7

U trenutku pisanja članka, Shia LaBeouf također prosvjeduje. Za nekoliko mjeseci ćemo provjeriti kako četverogodišnji protest napreduje, a imat ćemo i jasniju sliku što vladavina Trumpa znači za SAD i čitav svijet.

Što se LaBeoufa tiče, iskupio se malo u 2016. godini svim svojim projektima, ali i odličnom ulogom u nagrađivanom filmu American Honey. Možda je dobra stvar što je prestao biti slavan u jednom trenutku.

LIVESTREAM PROTESTA HEWILLNOTDIVIDEUS POGLEDAJTE OVDJE

EDIT:

A evo i zanimljive se stvari događaju, jučer je došao neki rasistički šonjo, zagovornik bijele moći pa ga se Shia riješio brzo. Da ga je bar uhvatio za šiju (badum ts).

Ekstra points, Shia. Kad će novi film?

TAGOVIdonald trump prosvjed shia labeouf

Komentiraj