Report

Učimo od njega

Aside Banners

Svaka čast majstore: Zaručnica ga je varala s drugim, a on joj se osvetio na najbolji mogući način

Piše , Objavljeno

Saznati da te ljubav tvog života i žena s kojom namjeravaš provesti cijeli život vara s drugim može uništiti čovjeka, ali ovaj se car vratio epskom spačkom!

prekidKada se u stvarnosti susretnu s preljubom svoje djevojke/zaručnice/žene, većina će muškaraca reagirati na jedan od dva načina: ili će se pretvoriti u agresivne zvijeri koje uništavaju sve pred sobom (uključujući velikim dijelom i svoju jetru) i spremni su čak i na fizičku osvetu preljubnicima ili će se pak povući u sebe i mjesecima tiho jecati u mraku svoje sobice. YouTube korisnik beanyneilpudsey je pak pokazao kako postoji i treći smjer, a to je planiranje složene spačke koja za cilj ima zadati emotivni udarac gaduri i onda ju razotkriti pred cijelim svijetom. Kako? Ovim krasnim videom od 16 minuta!

The best dumping video of a cheating girl you will ever see – video:

Ukratko, tip je s curom bio u vezi par godina i ona je već planirala njihovo zajedničko vjenčanje, kada je saznao kako ga ženska vara s nekim likom po imenu Thomas Roo. Umjesto da popizdi ili padne u emotivnu komu, naš se junak odlučio skulirati te je tri tjedna pokušavao izbaciti varalicu iz sistema, u isto vrijeme planirajući epsku osvetu. Kada je došao i taj trenutak, priredio je svojoj (bivšoj) djevojci romantičnu večer s nekoliko iznenađenja, pacajući ju prvo nekoliko minuta pismima u kojima izjavljuje ljubav i darovima poput putovanja na sjever gdje će ju zaprositi. Kada je bila potpuno zrela i na emotivnom vrhuncu, bacio je bombu s pitanjem: “Tko je Thomas Roo?!” i prije nego što je uspjela išta odgovoriti bacio paljadu iz kuće, odlučan da se nikada više ne vrati. Prije toga je sve lijepo snimio kao dokaz da ništa od namještaja ili tehnike nije razbijeno i ukradeno, kako ga gadura ne bi mogla kasnije tužiti te se i na taj način maksimalno pokrio. Sve što možemo reći jest… RESPECT!

TAGOVIprank prekid prevara prosidba spačka video viralno zaruke

Komentiraj