Report

Nešto kao Mate Mišo Kovač!

Aside Banners

Švedski besposličar željan pažnje i službeno promijenio ime u 63 riječi dugu idiotariju

Piše , Objavljeno

Kada nemaš apsolutno nikakve ambicije postići nešto u životu, već pokušavaš postati slavan po tome što svake godine mijenjaš ime u neku totalnu nebulozu, znaš da ti pod hitno treba šamar!

ime

Alexander Ek je naizgled sasvim obični 25-godišnji Šveđanin s poprilično unikatnim hobijem, koji je od njega uspio stvoriti svojevrsnu zvijezdu. Na žalost, Alexander se od ostatka svijeta ne izdvaja svojim neobičnim talentima ili postignućima koja su iziskivala godine i godine truda i rada, već time što gotovo jednom godišnje i službeno mijenja svoje ime, svaki ga put pokušavajući nadmašiti nečim neobičnijim, luđim i bizarnijim.

Sve je počelo kada je navršio 18 godina i skužio da mu ime ne paše uz trenutačno mentalno i emotivno stanje, pa ga je odlučio promijeniti. Švedske institucije su mu čak dale za pravo da to jednom učini besplatno, ali mladi se i očigledno besposleni Alexander navukao i spretno iskoristio svojevrsnu zakonsku “rupu”, koja u Švedskoj svakome omogućava da promijeni svoje ime koliko god puta želi, ako po svakoj promjeni iskešira pristojnih 800-tinjak kuna.

Do sada je ime promijenio čak 6 puta, a među ostalim se zvao i Usama-Bin Ek (očigledno nekakva jeftina provokacija) i Klaus-Heidi (za potrebe bizarne Lufthansine nagradne igre). Ipak, ništa nije niti blizu njegovom posljednjem pokušaju za skretanjem pažnje na sebe, tako da se odnedavno i službeno zove Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick Father Lovely Iron Man Even Unique Poh Un Winn Charlie Ghora Khaos Mehan Hansa Kimmy Humbero Uno Master Over Dance Shake Bouti Bepop Rocksteady Shredder Kung Ulf Road House Gilgamesh Flap Guy Theo Arse Hole Im Yoda Funky Boy Slam Duck Chuck Jorma Jukka Pekka Ryan Super Air Ooy Rusell Salvador Alfons Molgan Akta Papa Long Nameh Ek, iliti skraćeno Papa Long Nameh.

ime 1

U ovom je trenutku teško reći išta pametno, ali sa 63 riječi u imenu Alexander je vjerojatno i nekakav svjetski rekorder. Našlo se tu svačega, od opasnih diktatora, preko raznih egzotičnih božanstava, pa sve do Jedi vitezova i negativaca iz Nindža Kornjača! Ovakvu glupost čovjek može nadmašiti samo nečim još luđim, tako da nas pomalo mazohistički zanima što će Alexander sljedeće smisliti. I dalje mislimo da se radi o totalnoj idiotariji, ali što možemo, kada nas nije teško zabaviti!

TAGOVIbizarno idiotarija ime najduže ime neobično

Komentiraj