Report

Vremenska prognoza: Iznimno vjetrovito!

Aside Banners

Švedski nogometaš dobio crveni karton jer je preglasno prdnuo

Čuli smo svakakvih razloga zbog kojih su nogometaši dobivali crvene kartone, ali zaraditi isključenje zbog preglasnog prdeža... e to je nešto sasvim novo!

Piše , Objavljeno

Švedski nogomet, pogotovo onaj niželigaški, možda i nije najatraktivniji sportski doživljaj na svijetu, ali svakako se može pohvaliti jednim uistinu neobičnim događajem. Naime, za vrijeme utakmice između Pershagensa SK i rezervne ekipe Järne SK, lijevi bek Pershagensa Adam Lindin Ljungkvist je dobio drugi žuti, a posljedično i crveni karton nakon što je preglasno prdnuo! Sudac je zaključio kako je njegovo puštanje vjetra bilo “namjerna provokacija” i “primjer nesportskog ponašanja” te se uopće nije ustručavao poslati Ljungkvista u svlačionicu. Je li prvi sudac koji je to ikada učinio nije nam poznato, ali stavili bismo finu lovu da nitko nikada nije isključio igrača zbog prdca!

Naravno, Ljungkvistov je komentar cijele situacije urnebesan: “Bolio me želudac te sam ga jednostavno pustio. Zatim sam dobio drugi žuti karton, pa potom i crveni. Da, ostao sam u šoku, bilo je to nešto najčudnije što sam u nogometu vidio. Pitao sam suca: “Što, zar ne smijem pustiti vjetar, barem malo?”, a on mi je odgovorio: “Ne!”. Ne razumijem, ali možda je mislio da sam prdnuo u svoju ruku i bacio prdac prema njemu. Ali nisam!” Evo, ova je priča toliko bizarna da zvuči totalno izmišljeno, ali te je događaje potvrdio i napadač protivničke ekipe Kristoffer Linde, koji je rekao kako je čuo vrlo glasni prdac iako se nalazio na nekoliko metara udaljenosti. Ajde, barem se još uvijek ne strijelja zbog takvih stvari..

TAGOVIbizarno crveni karton nogometaš prdac prdež pustiti vjetar smiješno švedska

Komentiraj