Report

Moraš se znati samoobraniti!

Aside Banners

Taserov Pulse elektrošoker je idealno oružje za samoobranu

Piše , Objavljeno

Na žalost, živimo u svijetu u kojem je ponekad potrebno obraniti se, a Pulse elektrošoker čini to na efikasan i nesmrtonosan način.

taserIako elektrošokeri nisu baš zaživjeli kod nas (mi smo ovako više za noževe, palice, boksere i ručne granate), u ostatku svijeta su ovakva laka oružja vrlo česta pojava, pogotovo kao standardni dio opreme snaga reda i mira. Najpoznatiji proizvođač je svakako Taser, koji ima liniju proizvoda za sve potrebe, svih veličina i svake željene jačine strujnog udara. Zbog toga nisu baš svugdje potpuno legalni, ali svakako drže dobar dio tržišta oružja za samoobranu. Na žalost za njih, još uvijek se nisu uspjeli probiti među širu populaciju, prvenstveno iz razloga što su njihovi proizvodi vrlo skupi (i do 1 000 dolara) te poprilično veliki i nezgrapni, te ih nije baš jednostavno nositi sa sobom, a da to baš svatko ne vidi.

taser 2

Zato je Taser na tržište izbacio svoj novi proizvod, maleni elektrošoker nazvan Pulse. Velik je otprilike kao Walther PK380 ili S&W Bodyguard 380 klasični pištolji za samoobranu, a košta ne toliko strašnih 399 dolara (nešto manje od 3 000 kuna). Elektrošoker ima laserski ciljnik i svjetiljku, a posebno je modificiran kako bi ga korisnik mogao što bolje sakriti: zaobljen je, sigurnosni okidači su ukomponirani u osnovu, zaštita za okidač nema oštre rubove, a baterije su punjive. Također, već je najavljeno kako će nekoliko velikih proizvođača futrola za pištolje napraviti futrole i za Pulse, tako da će ga se komotno moći sakriti ispod pazuha, na pojas ili oko noge. Još je jedna zanimljivost što Taser nudi besplatni zamjenski pištolj svakome tko iskoristi njihov Pulse te ga ostavi da 30 sekundi imobilizira napadača dajući šansu korisniku da pobjegne. Svakako nije jeftino, ali ako želite kvalitetnu i nesmrtonosnu zaštitu, Pulse se čini kao najbolje rješenje!

TAGOVIelektrošoker oružje pištolj pulse samoobrana taser zaštita

Komentiraj