Report

neugoda na kvadrat

Aside Banners

Tenisač u prečudnom intervjuu pokušao poljubiti novinarku, izbačen je s Roland Garrosa

Piše , Objavljeno

Francuskom tenisaču su zabranili nastupanje na French Openu nakon katastrofalnog “intervjua” na live televiziji. Tijekom javljanja uživo, tenisač Maxime Hamou je ljubio novinarku Maly Thomas po glavi i vratu dok ju je grlio jednom rukom.

Video koji izaziva neugodu možete pogledati ovdje…

Muškarci u studiju koji su svjedočili ovom činu su se smijali i pljeskali. Da je ljubio i drugog sugovornika, da se dogodilo samo jednom i da nije bilo ovoliko creepy, možda bi ponašanje kolega u studiju i bilo shvatljivo. Ovako su samo pogoršali situaciju.

Stvarno je teško gledati ovakav video. Teško nam je gledati i kada osobe pokušavaju flertati s voditeljima, a ne još ovako.

Novinarka Maly Thomas je izjavila za Huffington Post kako su Hamouove radnje bile “nimalo ugodne” te da bi ga udarila da nisu bili live u eteru.

Francuska teniska federacija je izbacila Hamoua s French Opena.

Hamou se i službeno ispričao.

Prenosimo ispriku u cijelosti.

“Pružam iskrene isprike Maly Thomas ako se osjeća povrijeđeno ili škoirano mojim stavom tijekom našeg intervjua. Upravo sam proveo nevjerojatan tjedan na Roland Garrosu gdje proživljavam najdivnije emocije kao tenisač i izrazio sam svoj pretjerani entuzijazam na čudan način prema Maly, koju poznajem i iskreno poštujem. Na raspolaganju sam joj i za osobnu ispriku ako ona to želi. Učim iz dana u dan kako postati bolji tenisač i bolja osoba”

Meh. Nekako nam nije prošla ova isprika, Hamou. Tvoja 287. pozicija na ATP ljestvici će pretrpjeti značajan pad nakon ovakvih ispada.

TAGOVIintervju neugoda novinarstvo sport susramlje tenis

Komentiraj