Report

Aside Banners

Terry Richardson – faca s malim

Mi imamo Štefa, oni imaju Terryja. Razlika je u tome što je Terry poznat širom planete a ne samo u Donjoj Špičkovini. Možda i u još pokojem detalju?

Piše , Objavljeno

Terry Richardson se rodio u New Yorku prije nekih 40-tak godina, a bolji dio djetinjstva proveo je na istočnoj obali SAD-a. Iskoristio je to što mu je stari bio fotograf, i valjda prodavao glupa obećanja curama da će postati slavne ako mu daju… da ih snima. One su spremno davale, a on je spremno snimao.

Postao je slavan koristeći male kompaktne fotoaparate i stvarajući prepoznatljiv provokativni stil, s dobrom dozom humora, ironije i naravno seksa. Nakon bezbroj kampanja za Gucci (sjetite se kampanje s izbrijanim stidnim dlakama manekenki u obliku slova G), snimanja za Hugo Boss, MiuMiu, Vogue, Sisley i okidanja super poznatih faca kao što su Kate Moss, Johny Knoxville, Tom Ford, Pink, Jay-Z, 50 Cent, Lindsay Lohan, te ostale ekipice, Terry se prebacuje na video format.

Izbacio je spot za Primal Scream, Death in Vegas, Young Love, te reklame za Tommy Hilfger i internet komapniju Wanadoo. Zadnji uradak je film znakovitog naziva Son of a Bitch. Uživajte u fotkama!

TAGOVIboss Death in Vegas gucci jay z Johny Knoxville kate moss New York Pink

Komentiraj