Report

Aside Banners

Texting, sexting, chexting?

Dakle, prvo si se tekstao, pa si se sextao, a onda je ispalo da si svojski i chextao. Na varajte se brutalno, učinite to preko SMS-a

Piše , Objavljeno

Novi buzzword brakorazvodnih parnica i trač-trkelj rubrika glasi ‘chexting‘. Sve je sabrano u toj živopisnoj rječci, od teksta, seksa do cheatanja oliti po starohrvatski varanja. Sudski dokazi nevjere sve su više mobini telefoni, a SMS-ovi dobivaju težinu ejakulata, a i kud ćeš boljeg medijskog sporta od zavirivanja u privatne poruke u što smo se osvjedočili kod prepiske Pukanić – Pavić.

Na chextingu su pali zvjezdani golfer Tiger Woods baš kao i Jesse James, skoro pa bivši muž Sandre Bullock čiji su prstići ilegalno napikavali tipkovnicu mobitela umjesto da supruzi pruže ono malo bračnog veselja i zbog čega je tip sada na ledu. Da sve nije tek zaraza od koje boluje superslavna kasta, pokazuje statistika da mobiteli, točnije address bookovi i SMS poruke, a bome i Facebook, postaju sve češći dokazni materijal po ljubavnim sudskim parničenjima. Možda vam je ostao trag ruža na vratu ili duga plava vlas na kaputu, ali koga briga kad je tu vaš mobitel koji će vam partner provjeriti u najboljoj mogućnoj namjeri.

Psiholozi kažu da su mobilne i društveno-mrežne prijevare sve učestalije. U ukiseljenim vezama partnerima ponovno pružaju osjećaj neovisnosti i slobode, baš kao što i podižu samopoštovanje. Rizik je minimalan, a fleksibilnost maksimalna s obzirom da svoju napaljenu porukicu možete lansirati na putu do dućana ili dok se napinjete nad WC školjkom.

Ambiciozniji partner će se bez problema dokopati i izbrisanih poruka putem dostupnih softverskih alata, tako da chextanje dođe nešto kao trag zubi na vratu nakon poslovne večere. Ukratko, ako vam libido pokazuje nezadržive telekomunikacijske talente barem možete biti sigurni da savršeno slijedite trendove. A što dalje slijedi, pitate Bullockicu.

TAGOVIfacebook ljubav seks sms

Komentiraj