Report

Simpsonsi dobili svoj park

Aside Banners

The Simpsons napokon dobili svoj tematski park

Piše , Objavljeno

Nakon 25 sezona serijela, cjelovečernjeg filma i vojske obožavatelja diljem svijeta, popularni Simpsonsi su napokon dobili svoj tematski park u studijima Universal.

simpsons

Dugo im je i trebalo da se odluče prenijeti barem djelić gradića Springfielda i neke od njegovih najpopularnijih znamenitosti, u stvaran svijet gdje i obični smrtnici mogu u njega ušetati. U prostorima studija Universal u Orlandu, niknula je nedavno ekspanzija tematskog parka koja materijalizira legendarni Krusty Burger, Moevu tavernu, Duff Beer i mnoge druge atrakcije poznate nam iz crtića.

Za sada je otvoren samo segment nazvan Fast Food Boulevard, te nekoliko suvenirnica, a uskoro se planira i završavanje roller coaster vožnje Kang & Kodos Twirl’n’Hirl (nazvane po poznatim vanzemaljcima iz serije), pivnica Duff i poznata skulptura Jebediaha Springfielda. Ne sumnjamo da će park biti iznimno dobro posjećen, te da će se i dalje nastaviti nadograđivati novim sadržajima.

Provod u nekim od znamenitosti Springfielda:

Oni koji imaju viška novaca ili uskoro planiraju odlazak na sunčanu Floridu, a usput su i obožavatelji lude animirane žute obitelji i njihovih prijatelja i sugrađana, definitivno bi trebali posjetiti ovaj park. Mi ostali ćemo se za sada zadovoljiti slikama i videom.

simpsonssimpsons simpsons simpsons simpsons simpsons simpsonssimpsonssimpsons simpsons simpsonssimpsons simpsons simpsons

TAGOVIflorida park roller coaster simpsons universal zabavni park

Komentiraj