Report

Aside Banners

Tim Tebowa napucala Miss Universe jer je ustrajan u namjeri da ostane djevac

Piše , Objavljeno

Tim Tebow je bio senzacija u svijetu američkog nogometa, baš kao što je Jeremy Lin bio košarkaška senzacija. Ono što im je zajedničko je činjenica da su obojica vjernici te da često ističu citate iz Biblije. Za Lina ne znamo, ali Tebow opako ističe svoje “čuvanje za brak”.

Tim Tebow je uspio odvesti Denver Broncose do playoffa NFL lige, jedno vrijeme je bio najpopularniji sportaš na svijetu (jer znamo da Amerikanci samo sebe smatraju svijetom), a izlazio je samo s najseksi djevojkama.

Good morning Gville! Nice to be back!

A photo posted by Tim Tebow (@timtebow) on

I mi bismo ovako pokisli da smo napucani.

Ono što mu se događalo s djevojkama je bilo pregrozno. Tretirale su ga kao seksualni objekt i odbijale su čekati do braka na konzumaciju veze i sve do jedne su ga ostavile. Od silnih djevojaka ne znamo koja je ostavila njega, a koju je ostavio on – ali kad tad sve njegove veze naiđu na taj zid. Nema seksa. Nema vagine. Bog ne dopušta. Kraj priče. I kraj veze, u većini slučajeva.

Posljednja u nizu djevojaka koje su ga odbacile je Miss Universe Olivia Culpo.

A photo posted by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Izvor blizak modelu je izjavio medijima kako ona više nije mogla izdržati. Lijepo je da postoje djevojke koje vole svoju seksualnost. S druge strane, moramo zapljeskati Tim Tebowu jer kao popularan (sada već bivši) igrač američkog nogometa daje primjer mladima kako je u redu čekati. Ali baš do 29. godine?

A photo posted by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Ekipa na TMZ-u (još znanom kao najgori tabloid ikad) tvrdi da Culpo i Tebow nikad nisu ni bili zajedno, ali nama to smrdi na pokušaj generiranja još nekoliko klikova nakon što su svi drugi mediji prenijeli suprotnu priču.

Olivia Culpo se tako pridružila ostalim reckama na Tim Tebowom remenu (koje obilježavaju djevojke s kojima se NIJE seksao) – među kojima su navodno i Taylor Swift, Kate Upton, Katy Perry i brojne druge djevojke o kojima možemo samo sanjati.

Je li Tim Tebow junak ili luđak? Pogledajte još jednu fotku Olivije Culpo pa onda donesite zaključak.

A photo posted by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

TAGOVIamerički nogomet apstinencija celibat cure Katy Perry miss model olivia culpo seks seksi tim tebow

Komentiraj