Report

pliz shvatite ovo ozbiljno

Aside Banners

Tko je leglo Sotone odgovorno za koronavirus? Imamo par kandidata

Piše , Objavljeno

Teorije zavjere na svakom koraku, svatko ima svog favorita zašto je došlo do ovog do čega je došlo. Ovaj članak će vam svima otvoriti oči i napokon ćete vidjeti da ste samo ovce spremne za šišanje.

Bill Gates

Glumi da je dobričina i da ogroman dio svog novca. Mesijanski kompleks ima otkad je spasio svijet od upisivanja naredbi u računalo i otkad nam je dao grafičko sučelje operativnog sustava. To je bio samo prvi korak u njegovoj vladavini svijetom, tehnologijom nas je otuđio jedne od drugih.

Pogledaj ga kako diže ruke dok priča, to je mikro-pozdrav četvrtom rajhu. Heil Hydra!

Zašto je on stručnjak za epidemije odjednom? Ulaže milijune kako bi došao do cjepiva samo da još više zaradi na cjepivu kad bude na tržištu. Koje već posjeduje. Samo sad čeka da se situacija još malo zahukta kako bi ispao ogroman junak.

Donald Trump

Donald Trump je platio ogromne novce kako bi se stvorio koronavirus samo da što lakše uništi kinesko gospodarstvo te spasi američko. Nije mu uspjelo izbacivanje Huaweija iz Amerike pa je morao smisliti iduću najbolju stvar. Zašto javno govori da ne planira nositi masku i rukavice? Zna da mu ne može biti ništa, već ima cjepivo koje čuva samo za sebe i Ivanku.

Jeff Bezos

Budimo realni, vrijednost mu je narasla za 24 milijarde dolara zbog nevjerojatne potražnje za Amazonovim uslugama. Očito je da on stoji iza ovoga. Moguće je da pojačava dozu virusa svojim dostavnim dronovima.

AmazonPrimeAir

Osim toga, on ulaže i u istraživanje putovanja u svemir pa je moguće da je sintetizirao koronavirus u svojoj mikrovalnoj AmazonBasics pećnici kako bi ljude učinio spremnijima za napuštanje planeta.

Netflix

Ovo apsolutno ima smisla! Drži vodu! Bulletproof teorija. Ako je netko profitirao ovom situacijom, to je svakako Netflix. Oni su nam to napravili! Oni su u svojim laboratorijima proizveli virus kako bi ga izbacili među ljude upravo kada su se streaming ratovi zahuktali.

Disney+ i Apple TV+ nemaju potrebnu infrastrukturu niti su dostupni globalno, ali se planiraju proširiti pa je Netflix odlučio tomu stati na kraj. Sada im čak i ova kino-situacija ide u korist jer filmovi koji su trebali završiti u kinima, sve češće završe drito na Netflixu. Žele nas dodatno poglupiti gledanjem Tiger Kinga da lakše vladaju nama jednom kad dođe vrijeme.

Jedan ogromni svjetski telekom

Kako drukčije objasniti ovaj 5G koji se postavlja svuda? Sve ove fore s različitim telekomima, svi ti novci ionako idu jednoj svjetskoj vladi koja se sastaje negdje u podzemlju, vjerojatno na Atlantidi. Korona je napravljena da nas kontrolira, da se manje opiremo instalaciji 5G-a, što je manje ljudi na ulicama, manje je protivljenja. Skreće se pažnja na ovu bolest umjesto da pričamo o 5G-u. Uništava nas 5G, a nije ni ugrađen, ptice padaju mrtve, mozak nam se topi, mora se nešto učiniti. Zasuči rukave, sjekiru u zube i odmah na prvi toranj.

Matt Groening

Kako drukčije objasniti da je ovaj mastermind pogodio sve svjetske krize i neke potpuno random događaje u svojoj hit seriji Simpsoni? Lik samo želi da Simpsoni doguraju do 100. sezone, a dogurat će samo ako proročanstva postanu još zajebanija.

HDZ ili SDP, ovisi kojem taboru pripadaš

Uvijek je kriv netko od njih dvoje. Pitaj tatu ili dedu. Ako ništa drugo, krivi su jer se bolje ne snalazimo u ovoj krizi. Ako si glasao za Živi zid, krivi su ti i HDZ i SDP i umirovljenička stranka i svi s ove liste.

Tko je tvoj favorit?

TAGOVIidesh karantena koronavirus teorije zavjere