Report

#ostanidoma

Aside Banners

Tom Hanks je prebolio koronu i kaže vam – ostanite doma

Piše , Objavljeno

Koronavirus zarazio je oko 350.000 ljudi diljem svijeta, među kojima i brojne poznate osobe, od glumaca, glazbenika i sportaša do političara.

Tom Hanks je 12. ožujka u objavi na Twitteru obznanio kako su i on i žena pozitivni na virus COVID 19.

Oscarovac Tom Hanks, poznat kao i filmski “tata Amerikanaca” razbolio se za vrijeme snimanja biografskog filma o Elvisu Presleyu na australskom Gold Coastu. Nakon pojave simptoma, on i žena su se testirali i nakon pozitivnih nalaza proveli 2 tjedna u bolnici u izolaciji.

Tom se danas, ponovno putem Twittera, obratio svojim pratiteljima i rekao kako se osjeća bolje, ali i upozorio na to kako svi moramo poštovati izolaciju.

Hej, ljudi. Dva tjedna nakon naših prvih simptoma i osjećamo se bolje. Sklanjanje u jednom mjestu funkcionira ovako: Ne daš nikome – ne dobiješ ni od koga.” Hehehe – ne zamjerite, u izolaciji smo i sve nas asocira ili na seks ili na hranu.

Zdrav razum, ne? Potrajat će neko vrijeme, ali ako brinemo jedni o drugima, pomognemo tamo gdje možemo i odreknemo se nekih komforta… i ovo će proći. Možemo mi to. Hanx.

U ovo doba, malo utjehe i nade je dobro došlo s bilo koje strane svijeta, pa i od holivudskih glumaca, makar dok nam ne prodaju priču kako smo svi jednaki. Tom je, za razliku od Madonne i brojnih drugih zvijezdi, bio konkretan, utješan i odgovoran, ne prodajući nam patetiku iz svoje višemilijunske vile.

Ako faca poput Toma koji zasigurno ima zanimljiviji društveni život od mene, tebe i svih nas može 2 tjedna sjediti u strogoj izolaciji – možeš i ti. Pokažimo da poštujemo i volimo jedni druge i budimo odgovorni.

#ostanidoma

 

TAGOVICOVID 19 koronavirus Tom Hanks