Report

Aside Banners

Top 10 javnih spaljivanja

Ne mislimo lomače, heretike i vještice. Riječ je o pijanim selebritijima koji su se napucali droge, cuge i tableta te tako "ubijeni" prodefilirali pred kamerama.

Piše , Objavljeno

Za početak, kad kažem “javno spaljivanje” ne mislim na lomače, heretike i vještice već o pijanim selebritijima koji su se napucali droge, cuge i tableta te tako “ubijeni” prodefilirali pred kamerama.

Neupitni broj jedan svakako je Tom Sizemore koji ne samo da se pred kamerama pojavio pijan kao majka već je to doveo do nivoa umjetnosti. VH1 emitira njegov reality show “Shooting Sizemore” gdje ga imamo prilike gledati kako jedva hoda, kako povraća, kako plače, kako jedva hoda dok plače i povraća. Rezime ovog nevjerojatno genijalnog rijelitija jest:Tom Sizemore spaljen od droge i cuge.

Bacimo pogled na ostale ljubitelje dobre kapljice i dobre lajnice…

Paula Abdul

Nekada je obećavala i bila ublažena verzija Madonne, a danas najpoznatija kao jedna od voditeljica Američkog Idola. Svatko tko je imao prilike jednom pogledati show primijetio je da s ovom malom pijandurom nešto ozbiljno ne valja, a Amerikanci su se već pomirili s time da ju neprestano gledaju pripitu.

Danny De Vito

Nakon što je večer proveo opijajući se sa George Clooneyem, Danny De Vito neispavan dolazi u The View gdje se pošteno isprazni pričajući o seksu u Bijeloj Kući i o tome koliki je Bush idiot. Pakao za cenzore, raj za voajere…

Orson Welles

Nije tajna da je Welles većinu vremena bio pijan, a nije mogao funkcionirati ako nije bio barem pripit. Paul Masson od devetnaestog stoljeća sinonim je za dobar američki pjenušac, a to je prepoznao i Welles koji je razbijen od cuge pokušao snimiti reklamu za isti, mrmljajući nerazgovjetnu propagandu.

David Lee Roth

Nekad popularni član Van Halena na koncertu pokazuje i dokazuje koliki je kreten. Pogledajte samo tu izbezumljenu facu. Uglavnom, pet minuta debilnog rock urlikanja, patuljka koji poteže Jack Daniels iz boce i malo “Clash Basha” za kraj…

Steve-O

Uvjerljivo najveći degenerik na svijetu. Morate ga voljeti jer je uistinu prava budaletina. Dolazi kod Adama Corolle, psuje, pljuje, pokušava prevrnuti voditelja, razbija stol i urliče…

James Brown

Lud… Nakon što pokuša ženu ubiti olovnom cijevi, pojavljuje se na TV-u, priča pizdarije, urla, nejasan je i sve u svemu zabavlja gledatelje svojom munjenošću. Odličan primjer kako se legenda lako pretvara u sprdnju.

Avril Lavigne

Mala i antipatična, pijana i nezanimljiva, ali ipak… Superstar. Pogledajte Avril i njene prijateljice kako se pijane prenemažu na ulici. Wow!

Sharon Osbourne

Nikada neće doseći razinu na kojoj je njen lobotomizirani muž koji šišmišima odgriza glave, ali dosegnula je razinu koju neke gospođe dosegnu nakon par čašica previše. Razinu zvanu:”Ja sam seksi napaljena kućanica”. Pogledajte!

David Hasselhoff

Pogledajte Miča kako baulja po podu i pokušava požderati raspadnuti hamburger. Snimka je prošla cijeli svijet, ali to ne znači da ne možemo pogledati kako to David Hasselhoff imitira Toma Sizemorea.

Mišo Kovač

Bilo koji javni istup zadnjih deset godina… Pogledajte što godine aktivne konzumacije čine javnom istupanju. On čak ni ne mora biti pijan da bi bio lud.

i još toga…

TAGOVIavril lavigne danny de vito david hasselhoff david lee roth james brown mišo kovač orson welles paula abdul pijanstvo poznati sharon osbourne steve-o tom sizemore

Komentiraj