Report

Gdje se prijavljuje?!

Aside Banners

Trebate posao? Nijemci traže ocjenjivača bordela, provjerite zadovoljavate li uvjete

Piše , Objavljeno

Nakon što su legalizirali prostituciju i bordele te seks-radnicima dali sva moguća prava, Nijemci idu korak dalje i pokušavaju podići razinu kvalitete seks-usluga. E to je napredno društvo!

Osim što žive u jednoj od najrazvijenijih zemalja svijeta, Nijemci su otišli prilično daleko s nekim svojim slobodama, tako da je već neko vrijeme prostitucija tamo potpuno legalna, barem kada se govori o bordelima. Radnice (i radnici) u takvim lokalima imaju sva prava kao i ostatak radnog naroda, a ove godine se planira uvesti par zakona koji bi još više poboljšali njihov status. Nema šta, treba se brinuti o onima koji nam donose najviše sreće!

A pošto je broj bordela unazad par godina u stalnom porastu, pojavila se potreba da se napravi nekakva koliko-toliko stručna kategorizacija istih, slično kako to čine i stranice poput Tripadvisora. Svoju je priliku u tome vidjela društvena mreža namijenjena prostitutkama, kuplerajima i klijentima Kaufmich.com, koja je dala oglas za posao službenog testera ili ocjenjivača bordela. Traže fakultetski obrazovanog muškarca ili ženu (po mogućnosti da ima veze s hotelijerstvom ili ugostiteljstvom) koji ima nekoliko godina iskustva s posjetima lokalima za pružanje seksualnih usluga, a bonus je poznavanje rada escort službi. Kandidati moraju biti uredni, čisti i testirani na sve spolne bolesti, a za posao se mogu prijaviti svi koji žive unutar granica Europske Unije uz uvjet da tečno govore njemački. Eto, i onda kažu kako je bilo pogrešno što smo ušli u EU…

prostitutke 2

Onaj sretnik ili sretnica koji dobije posao morat će obilaziti bordele i ocjenjivati njihovu kvalitetu usluge, čistoću, stupanj zaštite i cijenu, a posebna je pogodnost ono što svi zapravo i priželjkuju: seks s prostitutkama i ocjenjivanje istih! Naravno, sav se seks mora prakticirati sa zaštitom, a na ocjenjivaču je da procjeni treba li probati baš svaku radnicu bordela (procjenjuje se kako ih u Njemačkoj ima oko 400 tisuća) te da na kraju da svoju ocjenu za svaku od navedenih kategorija. Za početak se radi samo na području Berlina, a kada se odrade sve lokacije u glavnom gradu, kreće se i na ostatak Njemačke. Do sada se prijavilo ukupno 150 kandidata, a natječaj službeno završava 31. ožujka. Dakle, nema puno vremena za razmišljanje, treba djelovati odmah!

TAGOVIberlin bordel kurva njemačka posao prostitucija prostitutka seks

Komentiraj