Report

Turist dobio račun i ostao šokiran! Nećete vjerovati što su mu naplatili

sendvič prerezan na pola na stolu uz umake
sendvič prerezan na pola na stolu uz umake Foto: unsplash.com
Poznato nam je kako se novčanik, za vrijeme odmora, neprestano smanjuje, bilo to zbog troškova putovanja, osiguranja ili možda kupnje nove garderobe, ali nikada ne bismo pomislili da bi nas rezanje sendviča bacilo u trošak.

Turist je putovao Italijom, gdje ga je sustigla ružna istina, kupio je sendvič i tražio je da mu ga prerežu na pola kako bih ga podijelio, a to mu se odrazilo i na računu. Turist je potpuno šokiran jer je prilikom čitanja računa primijetio kako morao platiti 2 € jer je tražio da mu prerežu sendvič na pola.

Na računu je primijetio neočekivanu naknadu od 2 € za „diviso da meta“ ili „rezanje na pola“, a turist iz Velike Britanije zgodu je opisao kao „nevjerojatnu, ali istinitu…“

„Dodatni zahtjevi imaju cijenu“, rekla je vlasnica bara Cristina Biacchi, prenosi nam Courier Mail i nadodala „Morali smo koristiti dva tanjura umjesto jednog i vrijeme za njihovo pranje se udvostručuje, a zatim i dva podmetača.“ uz naglasak kako to „Nije bio običan tostirani sendvič, unutra je bio i pomfrit. Trebalo nam je vremena da ga prepolovimo.“. Vlasnica je dodala da se mušterija tada nije žalila te da bi mu spustila cijenu da je to učinio.