Report

Ovo nam treba na svakom uglu

Aside Banners

U Australiji otvorena prva svjetska klinika za liječenje mamurluka

Piše , Objavljeno

Budiš se u podne i istog trenutka shvaćaš koliko si se sinoć ubio u alkoholu, a za dva sata imaš važan sastanak? Laganih 1 000 kuna i pola sata u ovoj klinici i kao nov si!

klinika 4Koliko god vam to ovi ili oni pokušali prodati ili vi sami mislite kako ste otkrili pravi lijek protiv mamurluka, radi se o prljavoj i bezočnoj laži! Kada se navečer natankaš kao pružni radnik (isprika pružnim radnicima, ali čujemo da oni vole piti) i ujutro se probudiš kao da te zdrmala lokomotiva, neće ti pomoći niti specijalni sokići niti masni odojak niti ugodna šetnja kanalom niti šaka tabletica niti… shvaćate, zar ne? Jedini je način preživjeti naredna 24 sata i trpiti agoniju glavobolje i trbuhobolje vezane s povremenim napadima teške depresije. No, Australci misle kako ipak postoji način kako ublažiti, pa možda čak i eliminirati sve te neugodne posljedice!

U Sydneyu je tako otvorena Hangover Clinic, ustanova koja onima koji su spremni platiti nudi mogućnost efikasnog liječenja mamurluka. Osnovu tretmana čini vitaminska infuzija u kombinaciji s klasičnom infuzijom kako bi se tijelu povratila tekućina i potrebni vitamini i minerali su Jack, Jim, Johnny i pivo isprali večer prije, a postoji još nekoliko dodatnih opcija poput terapije kisikom. Naravno, svakog će pacijenta pregledati licencirani liječnik, koji će najbolje znati što treba preporučiti.

klinika klinika 2

Čini se idealno, pogotovo za one trenutke kada trebaš biti na vrhuncu igre u što kraćem roku, primjerice ako si se naroljao a popodne ideš upoznati starce svoje cure, imaš nekakav važan poslovni sastanak ili si nemožeš dopustiti da se srušiš u nesvijest na svom vlastitom vjenčanju. No, Hangover Clinic ima i drugu stranu kovanice, a ta je cijena. Polusatni tretman tako košta 140 australskih dolara (oko 700 kuna), dok je sat vremena nemalih 200 australskih dolara (oko 1 000 kuna). Bome, još jedan dokaz kako cuganje nije nimalo jeftino…

TAGOVIalkohol australija bolnica klinika liječenje mamurluka mamurluk pijanstvo

Komentiraj