Report

bravo rijeka!

Aside Banners

U ovim beach barovima u Rijeci ćete za čašu punu opušaka dobiti besplatno pivo

Piše , Objavljeno

U posljednje vrijeme bombardirani smo razno raznim sramotnim vijestima iz hrvatske turističke ponude. Uz basnoslovne cijene apartmana, počeli smo naplaćivati i mjesto u hladu na plaži ili rezanje pizze. Mašti i grimzivosti nekih ljudi zbilja nema kraja pa je u moru takvih poražavajućih vijesti bilo pravo osvježenje naići na jednu potpuno drugačiju i hvalevrijednu.

Nedavno je osvanula vijest kako u Esteponu, malom mjestu na jugu Španjolske, dobijete čašu pive ili nekog osvježavajućeg napitka.ako na bilo koji štand na plaži donesete čašu punu opušaka. Ova pametna eko kampanja je brzo naišla na oduševljenje građana i turista, a taman kada smo se i mi zapitali zašto ovako nešto ne bi prošlo i kod nas, portal Riječanin je objavio kako se i Rijeka pridružila akciji “Obale bez opušaka.”

Vlasnik nekoliko beach barova na Kantridi u Rijeci – Morski prasac, Prasowski, Empeduja i Morski vuk, odlučio je ovu hvalevrijednu akciju uvesti i u vlastite objekte. Tako od danas, za vrećicu smeća i čašu opušaka s plaže možete popiti piće po želji u svim navedenim mjestima.

Nadamo se kako će i drugi objekti na obali slijediti ovaj primjer i da ćemo ubuduće čitati više ovakvih vijesti, a manje onih o naplaćivanju zraka, hlada i sunca.

Bravo Rijeka!

TAGOVIčiste plaže eko akcija Morski prasac obale bez opušaka rijeka