Report

Tužna ironija

Aside Banners

Ubili su vlastitog sina alkoholom kako bi mu dokazali koliko je alkohol opasan

Piše , Objavljeno

Dobra stara tehnika dokazivanja štetnosti nečega prekomjernom konzumacijom istoga ovog je puta imala tragični završetak i dobro je upozorenje za sve roditelje koji pomišljaju na tako nešto!

alkoholJedna od najprimjenjivanijih tehnika zaplašivanja tinejdžera i upozoravanja istih na štetnost duhana, alkohola i droga je svakako izlaganje klinaca tim preparatima i to u što većim količinama. Uhvatiš malog da puši i odmah mu kupiš šteku najžešćeg Dunhilla te ga natjeraš da ih sauga dok ne počne rigati i nikada mu više ne padne na pamet zapaliti drugu. Ili ti tinejdžer dođe pijan kući pa mu idući dan prije ručka naliješ punu kriglu domaće dedine brljetine i natjeraš ga da to eksa, pa da vidimo kad će mu idući put pasti na pamet takve gluposti. Tako su nekako razmišljali i Paulette Richardson i njen muž Joseph Richardson iz američke savezne države Wyoming.

alkohol 3

Njihov je 16-godišnji sin Kendal Balls vrlo glasno i ustrajano izražavao svoju želju da počne cugati, a pošto je njegov biološki otac bio teški alkoholičar, Paulette i Joseph su odlučili ispuniti mu želju, ali ga u isto vrijeme naučiti lekciji tako da ga opiju toliko da mu bude muka. Tijekom dva su ga sata natakali čašicama Fireballa i Jacka Danielsa, a kada mali više nije mogao, stavili su ga na spavanje. Oko 11 sati je bio veselo pijan, a već oko 4 ujutro je preminuo. Autopsijom je ustanovljeno da u krvi ima čak 5,87 promila alkohola, što je dovoljno da ubije i mnogo jače i baždarenije muškarce, a kamoli ne klinca. Zbog takvog nemara i ubojstva iz nehaja Paulette i Josephu sada prijeti po 20 godina zatvora, a nama ostalima je ovo dovoljno upozorenje kako se neke stare taktike ipak trebaju ostaviti u prošlosti…

TAGOVIalkohol alkoholizam ironija poruka pouka smrt trovanje

Komentiraj