Report

boli

Aside Banners

Uništio Ferrari vrijedan skoro 2 milijuna kuna samo jedan sat nakon što ga je kupio

Piše , Objavljeno

Ni sami ne znamo kako se ovo dogodi, ali znamo da nas boli duša. Bol je sigurno i gospodinu neizreciva, gotovo jednako kao dijete kad radi nekoliko dana, ode si kupiti sladoled i sladoled mu odmah ispadne na pod. To je jedna neutješna bol.

Ovom liku je također teško. Neidentificirani muškarac iz South Yorkshirea u Engleskoj je potpuno rasturio Ferrari 430 Scuderia. Bio je vlasnik automobila nepunih sat vremena. Sva sreća, samo nekoliko modrica i ogrebotina mu je ostalo iz sudara, ali automobil nije preživio. Ovaj model je jedan od 499 automobila u svijetu, a originalna cijena mu je 288 tisuća.

Policija i vatrogasci su našli muškarca gotovo fizički neozlijeđenog, ali kada su ga upitali koji je automobil u pitanju rekao im je da je Ferrari te da ga je tek kupio.

Taj automobil postiže ubrzanje do 60 milja na sat (klasično mjerilo u zemljama koje misle da su važnije od nas) za 3.3 sekunde, možda je gospodin testirao ubrzanje.

Policija je dodala u izvještaj kako ne vjeruju da je pretjerana brzina uzrokovala nesreću.

Ah. Žao nam je, gospodine, jako je teško izgubiti prijevozno sredstvo, pogoto kada košta skoro 2 milijuna kuna. Najteže od svega je što će morati pješke s repom među nogama obavijestiti najbliže o “novoj akviziciji”.

TAGOVIautomobil ferrari nesreća promet viralno

Komentiraj