Report

Kao dva nabrijana pijetlića

Aside Banners

Uživajte u nadjebavanju Conora McGregora i Natea Diaza, dva najveća lajavca UFC-a

Piše , Objavljeno

Nakon što je Rafael Dos Anjos morao odustati od borbe sa Conorom McGregorom, u igru je uletio Nate Diaz, a stvari su se vrlo brzo i očekivano pretvorile u pravi show!

borbaTrebao je to biti jedan od najvećih borilačkih događaja godine, irski luđak Conor McGregor protiv brazilskog majstora Rafaela dos Anjosa, ali sudbina je htjela da do borbe ipak ne dođe. Samo dva tjedna prije najavljene borbe, dos Anjos je na treningu slomio nogu te je morao otkazati borbu, a glavni event UFC 196 događaja koji je zakazan za 6. ožujka je tako doveden u pitanje. Na brzinu se pokušalo skrpati nešto i McGregoru pronaći dostojnog protivnika, a nakon što je nekoliko boraca odbilo (jer ipak, do borbe ima svega 10-ak dana, što je premalo za kvalitetnu pripremu), u ring s njim je pristao ući nitko drugi nego Nate Diaz, američki borac koji rijetko kada odustaje od pravog fajta.

No osim same borbe, koja će svakako biti spektakularna, javnost više zabavlja to da će se u ringu naći dvojica najvećih smacktalkera (iliti trash talkera) UFC-a, koji jednako bitnu borbu vode izvan borilišta, kao i na njemu samom. Neslužbeni je vladar na tom području svakako McGregor, koji svojim podjebavanjem i pljuvanjem protivnika vrlo često uspijeva ući u njihove glave i pobijediti ih mjesecima prije nego što borba uopće počne. Sada, kada mu se na drugoj strani našao prgavi Diaz, jedan od onih gangsterskih likova koji se ne boje nikoga i ničega i nije im problem reći apsolutno ništa, stvari su postale jako zanimljive!

UFC 196 Press Conference – najbolji dijelovi:

UFC 196 Press Conference – McGregorovo predviđanje kraja borbe:

Nakon što su izmijenili par klasičnih hračaka, Diaz je zapalio vatru svojim prepoznatljivim optužbama o dopingu svih boraca u UFC-u, na što mu je McGregor odgovorio kako su dvojica tipova iz njegova tima pala na doping-kontroli. Riječ je tada preuzeo McGregor, koji je pametnim izmjenama komplimenata i teškog pljuvanja po svom protivniku nekako uspio odvesti vodu na svoj mlin te na kraju završio s klasičnim mcgregorovskim predviđanjem ishoda borbe: Diaz pada u četvrtoj rundi! Diaz se na to samo šeretski nasmijao, ali ovo ga je zasigurno dirnulo više nego što je pokazao. Na kraju krajeva, McGregorova su se predviđanja obistinila u slučaju Mendesa i Alda, tako da ovakve izjave ne treba shvaćati olako!

TAGOVIborba conor mcgregor MMA nate diaz smacktalk trash talk tučnjava ufc

Komentiraj