Report

Aside Banners

Vampir u službi Bijele kuće

Nova američka politika mogla bi skrenuti sa bacanja pametnih bombi na dobro staro nabijanje na kolac. Barem tako obećava vampir koji se kandidirao za Obaminog nasljednika

Piše , Objavljeno

Nabijač

Nabijač

Lik koji je već nekoliko puta pohodio medije zbog svoje vampirske ljubavi prema klinkama koje su jednom previše odgledale Drakulu, kandidira se za guvernera Minnesote, a na umu mu je utrka za predsjednika SAD-a 2012. Četrdesetpetogodišnji Jonathon ‘The Impaler’ Sharkey vjeruje da je direktni nasljednik Vlada III Tepeša, poznatijeg kao i Vlad Nabijač. Uz to, on je i vampir-sotonist. Umjesto da sa tako privilegirani porijeklom ostvari bajkovitu karijeru u nekoj porno kući, američki se nabijački krvopija zaputio pravac Washingtona.

Nedavno se upisao u klub Republikanaca ne bi li si povećao javnu vidljivost i već se sto na sat bavi kampanjom za sljedeće predsjedničke izbore. U političkom programu frika koji trenutačno lunja Floridom sa svojom 19-godišnjom curom čitamo kako će zabraniti abortus, legalizirati marihuanu i prostituciju, kasine u vlasništvu američkih indijanaca posebno oporezovati, a silovatelje, ilegalne imigrante i pedofile nabijati na kolac.

Frajer ima popriličan zatvorski dosje, baratao je nekakvim šesnaestogodišnjakinjama na zakonski upitne načine, a svojim kljovama prijetio je i sucu. Male otegotne okolnosti, ali što je to naspram analne idile koja čeka američku naciju.

TAGOVIbizarno izbor predsjednik vampir

Komentiraj