Report

Dobila je što zaslužuje

Aside Banners

Varala ga je mjesecima, ali sigurno nije očekivala ovako okrutnu osvetu!

Piše , Objavljeno

Kada saznaš da te partner ili partnerica varaju, često je teško ostati pribran i ne doživjeti živčani slom, ali ovaj je car ipak smogao toliko snage volje da iz svega izađe s vrhunskom osvetom!

varanje 1Iako ova priča već neko vrijeme kruži bespućima interneta, još uvijek se ne zna niti tko ju je napisao niti je li istinita, ali mnogim je prevarenim dušama, i onima koji će to tek biti, pomogla da nađu utjehu u jednoj od najgorih situacija u kojoj se svaki par može naći. Nećemo previše polemizirati, moralizirati niti filozofirati, već vam u cijelosti donosimo priču o malom čovjeku i velikoj, slatkoj osveti!

>> Sve se vidi: Procurila snimka tinejdžerskog seksa u jednom zagrebačkom klubu!

Dakle, imao sam osjećaj da me vara pošto mi je dala dovoljno razloga za to. Stalno se smijala i smješkala kada je pisala poruke, a kada bih pitao o čemu se radi, rekla bi kako je u pitanju samo njezina majka. Stalno je morala ostajati kasno na poslu. Kada bih nazvao, njezini bi kolege rekli kako je otišla prije nekoliko sati. Kada bih ju pitao što se događa, samo bi se nasmijala i rekla kako je to spačka koju si svi u uredu rade.

Kap koja je prelila čašu i kada sam znao kako nešto sigurno ne valja jest kada je “otišla po mlijeko” u 11:30 navečer i vratila se kući u 2 ujutro. Ako postoje ikakve riječi mudrosti koje sam naučio tijekom godina iskustva, a koje mogu prenijeti na druge, jest da ako mislite kako vas partner ili partnerica varaju, unajmite privatnog detektiva. Dobri su u onome što rade i skupit će dovoljno dokaza za brakorazvodnu parnicu.

Ubrzajmo nekoliko mjeseci na njezin rođendan. Znam što mislite, zašto sam čekao mjesecima da ju konfrontiram i je li to stvarno trebalo biti na njezin rođendan? Odgovor na prvo pitanje jest da sam želio što više dokaza koje mogu dati svojem odvjetniku, kao i vremena da nađem novi stan i slično. Odgovor na drugo pitanje je – naravno da je trebalo biti na njezin rođendan. Nakon što sam ju pitao što želi za rođendan ove godine, ustrajala je u tome da ja odem van grada sa svojim prijateljima jer ona ionako mora raditi i ne želi da ju itko podsjeća kako stari.

>> Video: Snimiti kućni pornić s ovim mobitelom bila bi prava revolucija

Znao sam kako nešto ne štima, a nakon što sam našao bocu šampanjca i dvije čaše skrivene u ormaru, nešto je u meni puknulo. Stoga sam učinio sve što bi svaki razumni muškarac učinio. Otišao sam kod prijatelja praveći se kako idem van grada. Od tamo sam nazvao njezinu majku, oca, sestru i nekolicinu njezinih prijatelja. Rekao sam im kako joj želim prirediti veliko iznenađenje tako da se svi zajedno ušuljamo u našu spavaću sobu s konfetima i velikom rođendanskom tortom sa svjećicama. Zvuči zabavno, zar ne?! Pa, bome je bilo!

Svi smo se našli ispred naše zgrade u 8:30 ujutro. Nagurali smo se u dizalo (nas osam); njezina majka nosi tortu, a ja podsjećam sve kako moramo biti maksimalno tihi. Stavljam ključ u bravu i otvaram vrata, svi se ušuljamo unutra i krenemo prema spavaćoj sobi.

Ja naglo otvorim vrata i svi viknemo: Iznenađenje!

Ali iznenađenje je bilo naše jer tamo je bila moja žena, potpuno gola, sa svojim ljubavnikom koji uplašeno bulji u nas. Mama ispusti tortu na pod, sestra počne vrištati, otac se dere. Ja se pravim kako sam šokiran dok njezini prijatelji pokušavaju izgurati sve van iz sobe u isto vrijeme vičući na nju. Moja žena, tojest, bivša žena plače i dere se na mene dok njezin ljubavnik očajnički pokušava obući hlače i pobjeći. Moram li reći kako je ovo bio jedna od najboljih rođendanskih poklona koje sam ikada dao?

varanje

Istina, ova priča ima više rupa nego hrvatski proračun, ali svejedno je jako zabavno štivo. Čovjek čak i poželi da ga partnerica prevari samo kako bi se mogao osvetiti na ovakav način!

>> Video: Snimiti kućni pornić s ovim mobitelom bila bi prava revolucija

TAGOVIljubav ljubavnik osveta partner prevara seks varalica

Komentiraj