Report

Kada udaranje u jaja postane dosadno

Aside Banners

Varijanta ruskog ruleta s elektro-šokerima – opasna zabava rezervirana samo za najhrabrije

Piše , Objavljeno

Kako klasični ruski rulet ima nekoliko vrlo očitih mana (prije svega, smrt), netko se dosjetio koristiti tasere umjesto pravih pištolja. Jer trajna paraliza je tooooliko bolja!

perm 3Od kada nam je Christopher Walken u kultnom Lovcu na jelene ilustrirao što to znači zaigrati uvijek zabavnu i među vojnom huntom/kriminalcima/sadistima itekako popularnu igru ruskog ruleta, više nego ikada nam je potpuno jasno kako staviti cijev pištolja s jednim metkom na čelo i nadati se božjoj milosti nikako nije pametna ideja. Osim naravno ako nisi totalno poremećeni manijak kakvih u domovini ove ludo zabavne i samo malo smrtonosne igre očigledno ima jako puno!

Igra, u početku asocirana s ruskim vojnicima koji su jednostavno “prošvikali” i totalno se otupljeni od strahota rata krenuli zajebavati s vjerojatnošću i srećom, danas se uglavnom prakticira ako želiš nekoga uplašiti ili ubiti, ali postoji i manja skupina totalnih budala koji ju igraju iz čiste dosade. U depresivnom ruskom industrijskom gradu Permu (na rubu Urala) tako se pojavila istoimena varijanta ove igre u kojoj se umjesto pravih pištolja i metaka koriste elektro-šokeri, a za ovaj je “izum” i porast njegove popularnosti najodgovorniji lik po imenu Valery Eschenko, bivši borac kojem je očigledno usfalilo adrenalina u životu pa je skupio ekipu kako bi saznao tko od njih ima najveća muda.

Ruski rulet u Perm varijanti – promo:

Klasični se meč Perma igra jedan na jedan, a natjecatelji si elektro-šoker, koji izgleda kao pištolj, stavljaju na ruku, vrat ili čelo. U prvoj je rundi u pištolju samo jedno punjenje s naponom od 10 000 volta, a svakom se novom rundom u pištolj stavlja dodatni “metak”. Naravno, pobjednik je onaj koji ostane najduže nešokiran, a oni koje sreća nije mazila tvrde kako je kazna jednaka iznimno jakom udarcu u glavu. Jeeeej! Za one malo razigranije postoji i varijanta “ljubavnog trokuta” u kojoj tri kandidata stanu u krug, svaki od njih prisloni taser na vrat onoga desno od sebe te svi u isto vrijeme potežu obarač (nešto kao u izvrsnom francusko-gruzijskom trileru 13 Tzameti).

perm

I ovdje se pobjednikom smatra onaj koji zadnji ostane stajati (iako, ima li ovdje uistinu pobjednika?), a nagrade su uglavnom novac, medalje i naravno, respekt prijatelja i sugrađana. Koliko je ljudi do sada ozbiljno ozlijeđeno ili čak usmrćeno ovom igrom nije poznato, ali sigurni smo kako ih ima. I da, ne smijemo zaboraviti: Ne pokušavajte ovo kod kuće!

TAGOVIbizarno ekstremni sport elektro-šoker ludo opasno rusija ruski rulet taser

Komentiraj