Report

Odbrojavanje je započelo

Aside Banners

Vegas Baby. Ekipa RNB Confusiona jamči još jedan novogodišnji party za pamćenje!

Na jednom od najboljih novogodišnjih tuluma publiku će zabavljati najbolji hrvatski DJ-evi Zrna, Sheko i specijalni gosti, a kompletan prostor bit će uređen u stilu svjetske prijestolnice zabave u malom.

Piše , Objavljeno

  • Express vjenčanja u ‘kapelici’ za odvažne
  • Glam casina za ‘velike igrače’
  • Najbolji domaći DJ-evi

LasVegasHangover_photo

Las Vegas Hangover edition 2015., naziv je četvrtog po redu i najluđeg klupskog dočeka Nove Godine u organizaciji RNB Confusiona i partnera u Hypo event Centru u Zagrebu, a za koji je u pretprodaji planulo već 500 karata!

What happens in Vegas stays in Vegas!

Na jednom od najboljih novogodišnjih tuluma publiku će zabavljati najbolji hrvatski DJ-evi Zrna, Sheko i specijalni gosti, a kompletan prostor bit će uređen u stilu svjetske prijestolnice zabave u malom. Las Vegas je svjetska atrakcija koja će u noći na 1. siječnja na kratko preseliti u Zagreb.

Blještava neonska svjetla privlačit će odvažne u glamurozna casina, a brojne hostese i nastupi najboljih DJ-eva te otvoreni barovi možda nekoga ohrabre pa se odvaži krenuti put ‘kapelice’ na expressnu ceremoniju vjenčanja.

Las Vegas Hangover party 2015. organizira RNB CONFUSION, pojačan agencijama Seven EMPR, Mozaik Grupom i MPG-om koji su do sada, na zadnja tri uspješna novogodišnja izdanja nadahnuta svjetskim metropolama (New Yorkom, Londonom i Rio de Janeirom), privukli čak 10.000 gostiju od čega 3.000 stranih. Ove godine, garantiraju novi neponovljivi događaj u Hypo event centru na Slavonskoj aveniji u Zagrebu:

Ova godina još je bolja što se tiče kompletne produkcije, zvuka ali i količine zabave. New York i London bili su COOL, Rio de Janeiro nas je zagrijao za svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, a ono što nas čeka u Las Vegasu ja bih samo nazvao What happens in Vegas stays in Vegas, izjavio je Adnan Mehmedović (organizator).

HypoEvent-4

LAS VEGAS DOWNTOWN (18+ event) All inclusive ulaznica Las Vegas Hangover edition 2015. Ulaznica uključuje piće tijekom cijele noći. LAS VEGAS Downtown NE omogućava u VIP dio. Cijena 249,00 kn

VIP BELLAGIO (21+ event) All Inclusive / Open bar all night u cijenu ulaznice uključena konzumacija na boce svih bezalkoholnih i alkoholnih pića te šampanjac u ponoć kao i bogat švedski stol samo za VIP goste. Cijena 499,00 kn

Popis trgovina za kupovinu karata: www.entrio.hr/outlets

Kupovina karata online: http://bit.ly/1rtkX1M

VAŽNE NAPOMENE: Za sve rezervacije stolova u VIP dijelu treba kupiti minimum 4 VIP ulaznice (tel.: 091 970 2289) Broj stolova je ograničen! Kupnja same VIP ulaznice ne uključuje automatski sjedeća mjesta, nego stojeća bez rezervacije stola. Stolovi su sjedeći ili visoki. 

HypoEvent-1

HypoEvent-2

HypoEvent-3

PR članak

TAGOVInova godina provod zabava

Komentiraj