Report

Aside Banners

Veliki rječnik seksualnih perverzija (N – V) the nastavak!

Treći i zadnji (za sada) dio velikog rječnika seksualnih perverzija je pred vama.

Piše , Objavljeno

Da bi probali, treba znati. Ukoliko ste skloni “drugačijem” seksu, ono što uzbuđuje vas u okolini stvara zgražanje, želite to proguglati, a ne znate odakle bi krenuli… Veliki rječnik seksualnih perverzija Idesh! Magazina vas vodi kroz svijet razvrata i pomaknute ljudske psihe. Pročitali ste prvi i drugi nastavak, pred vama je zadnji… za sada barem.

N

New Delhi Dot – nakon analnog seksa, izmetom prekrivenim penisom ženu pogađate ravno u čelo (među oči) ostavljajući pritom točku koja naliči točki koju nose Indijke (ta se točka naziva “Maang Tika” ili “bindi” ako je okrugla i znači da se radi o udanoj ženi)

Nanofilija – sklonost niskim partnerima

Nekrofilija – ovo znaju svi, a znaju i da takvi odnosi ne pršte životom

O

Ofidiofilija – sklonost zmijama

P

Pink Sock alias Inverted Starfish – analni prolaps koji uslijedi nakon analnog seksa bez lubrikanata…
Pearl Necklace – varijacija Chestnuta s tim da ejakulat mora završiti po vratu, ramenima i prsima
PTT – Penis Tip Touch – mačevanje penisima iliti glavićima

Partenofilija – sklonost djevicama

Pigmalionizam – napaljivanje na kipove. Ako ste zaključili kako bi Grguru Ninskom najradije protrljali nešto drugo, a ne palac… Patite od pigmalionizma.

Pteronofilija – ako ste u jednom trenutku pomislili “zašto ovi kreteni iz Idesh! u rubriku “curke” nikad ne stave sliku rastrganog pernatog jastuka” vi ste pteronofil i seksualno vas napaljuje perje

R

Retifizam – napaljivanje na bilo koju vrstu obuće (ne samo kožne čizme ili cipele s visokom petom). Često možete čuti:”Ah, poludim kada vidim ove djedove seksi šlape!”

Rusty Trombone – kombinacija analingusa i masturbacije istovremeno. Stavite usta na anus partnera i u istom mu trenutku masturbirate, pa sam čin izgleda kao sviranje trombona
Rodeo alias Ride The Bull alias 8 Seconds – za vrijeme nezaštićenog doggystylea, recite partnerici da imate AIDS, čvrsto ju prihvatite i ne puštajte je te nastavite sa doggystyleom dok se ona otima. Cijeli taj cirkus počinje naličiti rodeu i smatra se uspjelim ako u partnerici ostanete duže od osam sekundi (što je pravilo u jahanju stvarnog ili mehaničkog bika i konja)
Rim Job – prebacite noge preko glave dok vam partner pruža analingus
Rotten Oyster – ako žena ne drži do vaginalne higijene, nakon seksa joj stavite penis u usta da osjeti okus svog nemara
S

Space Docking – vršenje nužde u vaginu
Stonecold Susan – analingus u pozi 69 – partneri si obostrano anus pothlađuju kockicama leda, a nakon toga nastupa Rim Job
Strawberry Shortcake – nakon što partnerici ejakulirate u lice, udarite ju u nos, a ta se mješavina krvi i sjemena naziva Strawberry Shortcake!

Sorofilija – sklonost nečijoj sestri. Svi smo bili s nečijom sestrom, ali ako odbijete zgodnu curu zato što je jedinica vi ste bolesni sorofil ili u rječniku potražite objašnjenje riječi “homoseksualizam”

Sitofilija – seksualno uživanje za vrijeme žderanja

T

Tony Danza – za vrijeme seksa ili oralnog seksa, djevojku pitate “Tko je šef???”, našto ona odgovara “Ti si šef…”, vi ju zatim udarate penisom po licu ili joj opalite šamar i kažete “Ne. Tony Danza je šef”
Tony Danza – glavni glumac u seriji “Who’s The Boss”
Tea Bag – umakanje ovješenih testisa u partneričina usta čineći pritom dojam da radite čaj
Two Cats In The Bathtub – istovremena insercija penisa u vaginu i testisa u anus ili vice versa. Navodno je čin težak kao kupanje dvije mačke istovremeno u jednoj kadi!
Tossed Sallad – analingus, često korišten u zatvorskoj šprehi

Tripsolagnija – uzbuđenje u šamponiranju kose

Troilizam – nemogućnost doživljavanja vrhunca ako u seksu ne sudjeluju tri osobe. Zvuči kao jeftino nagovaranje djevojke na grupni seks. “Hajde ti pozovi i svoje dvije frendice. Znaš da sam bolestan, nije svojevoljno.”

U

Urolagnija – bolesno uzbuđivanje mirisom mokraće ili promatranjem druge osobe prilikom vršenja “male nužde”

Urofagija – uživanje u ispijanju “žutog nektara prepona”

V

Vincilagnija – uživanje u vezivanju

Vitrikofilija – seksualna sklonost poočimu

Y

Yonizam – obožavanje ženskih genitalija. Ne osjećate li u ovom trenutku da je neki psihijatar imao puno vremena pa je odlučio iz svakog ljudskog ponašanja stvoriti medicinski slučaj?

Z

Zelofilija – ljubomora vas seksualno napaljuje? Vi ste taj!

V

Zoofilija ili Zoorastija – zoološki vrt za vas je kao za druge šetnja porno sajmom? Vi ste taj!

TAGOVIrječnik sex

Komentiraj