Report

Veliki rječnik seksualnih perverzija

Sve što niste znali o perverzijama, a oduvijek ste htjeli doznati nalazi se u našem Velikom rječniku seksualnih perverzija.

Piše , Objavljeno

Ne znate što je “Houdini” ili “amomaksija”? Ne tražite dalje, Idesh! vas vodi kroz svijet razvrata i pomaknute ljudske psihe. Živi bili pa isprobali… Osim ako se ne radi o “donkey punchu” jer tada kažemo “isprobali, pa preminuli ili završili na robiji”.

A

Angry Pirate – nakon oralnog seksa, muškarac ženi ejakulira u oko i udara je u potkoljenicu. Nakon toga, žena ne vidi na jedno oko, šepava je i ljuta. Ergo… Ljutiti gusar.

Angry Sanchez – slično kao “dirty sanchez”, ali se ne radi o gornjoj usnici već oku. Nakon prakticiranja “Ljutitog Sancheza”, u mnogih se može pojaviti bakterijski konjunktivitis.

Analni prolaps – ispadanje rektalnog tkiva kroz anus (bitno za neke kasnije izraze).

Abe Lincoln – nakon ejakulacije usmjerene u facijalni predio partnerice, briju se stidne dlake kojima se posipa vlažno lice čineći pritom dojam da osoba ima bradu kao primjerice Abraham Lincoln ili Vladimir šeks.

Alligator Fuckhouse – usred koitusa ugrizite partnericu za vrat, uhvatite ju za ruke i noge (tako da ih obujmite) i zakotrljajte se (u stilu krokodila) ne izlazeći iz nje.

Alabama Backdoor – za vrijeme analnog seksa, vješto se prebacite u vaginalni otvor – vrhunac nemara za higijenu.

Angry Dragon – nakon što partnerici ejakulirate u usta, ne dopustite joj da izvadi penis sve dok joj sjeme ne izađe na nos. Nakon toga, izgledat će kao… je li… Ljutiti zmaj!

Amomaksija – ukoliko ne možete doživjeti vrhunac nigdje drugdje osim u “parkiranom autu” to je slučaj amomaksije. Ne čini li to one likove koji naplaćuju parking makroima?

B

Blumpkin – dobivanje oralnog seksa za vrijeme vršenja nužde.

Birmingham Booty Call – uzmite mobitel, stavite ga na vibru, zabijte ga djevojci u anus, nazovite ju, djevojka mobitel mora “iznužditi” (u nedostatku bolje riječi, kao što je “iskenjati”), javiti se, “pričati vam prljavo” (doslovno) sve dok vi ne ejakulirate po njenom licu.

Bukkake – grupni seks koji završava s pozamašnom količinom ejakulata i jednim musavim licem.

C

Cleveland Steamer – obavljanje nužde na nečija prsa, u svrhu seksualne stimulacije ili osvete.

Cleveland Steamroller – čin obavljanja nužde na ženina prsa i razmazivanja izmeta penisom.

Chili Dog – obavljanje nužde među ženine dojke nakon čega muškarac nastavlja gurati penis među iste koristeći izmet kao lubrikant. Dvije žemlje, hrenovka i umak. Chili dog!

Cincinnati Bowtie – guranje penisa među dojke (obrnuto) tako da testisi završavaju ispod partneričine brade stvarajući dojam kako djevojka nosi leptir mašnu. Postoje neke teorije koje tvrde kako se radi o vezivanju iskorištenog kondoma oko vrata.

Chestnut – svršavanje na prsa

D

Dirty Sanchez – nakon analnog sexa, muškarac vadi penis i partnerici ili partneru zaprljanim penisom crta brkove. Verzija manjih, “nemeksičkih” brkova naziva se Hitler.

Donkey Punch – za vrijeme analnog seksa, partner udara partnericu u glavu (ili u kralježnicu) što rezultira refleksnom kontrakcijom sfinktera, što “analnom uljezu” stvara osjećaj ugode. Popularno kod pojedinaca sklonih obiteljskom nasilju. Iznimno opasna praksa koja može završiti nepokretnošću, smrću i kaznom dugotrajnog zatvora.

Dirty Gas Pump – započnite sa “tea bagom” za vrijeme kojeg je partneričin nos između vaših guzova. Ona radi analingus za vrijeme kojeg se vi morate “ispustiti vjetar” u njeno lice.

Dirty Farmer – varijacija bukkakea. Skupina muškaraca ejakulira na trbuh žene razvijenih trbušnih mišića (žena MORA imati “kornjača trbušnjake”) čineći na taj način simulaciju navodnjavanja oranica. Za daljnje informacije nazovite redakciju “Plodova zemlje”

Dirty Sailor – slična priča kao i s “Prljavim farmerom”, ali protagonistica mora biti debela i ejakulat završava u njenom pupku

Dendrofilija – seksualna sklonost drveću. Lugarev izlaz u samotnim noćima

E

Efebofilija – seksualna sklonost maloljetnicima (ne, djeci i nejači – ne radi se o pedofiliji). Boljka koja zahvaća mnoge muškarce s pristupom Internetu.

Ekuterstvo – seksualno zadovoljstvo izazvano prisluškivanjem seksualnog čina nekog drugog para ljubavnika.

Emetofilija – uživanje u povraćanju. Seksualna zabava svih tvrdokornih bulimičarki.

F

Fishook – gurnite dva prsta u partneričin anus, a zatim joj oba prste gurnite u usta. Druga teorija je da se ovdje radi o guranju prstiju u partneričina usta za vrijeme seksa i razvlačenja obraza na taj način stvarajući efekt udice.

Froteurizam – Seksualno uzbuđivanje trljanjem o tijelo nepoznatih osoba, npr. u tramvaju ili autobusu, ali ne i na plesu. Ako koristite javni prijevoz, znate o čemu je riječ.

Fisting – ne radi se o boksu već o guranju šake u vaginalni ili analni otvor. Za primjer, potražite remek djelo “Schindler’s fist”

G

Glass Bottom Boat – muškarac leži ispod staklenog stola dok žena na stol vrši nuždu ili samo pritišće vaginu o staklenu površinu

Gerontofilija – seksualna sklonost starijim osobama – vidi:Vlatka Pokos i Dikan Radeljak ili Vlatka Pokos i njen novi dečko

Gimnofobija – strah od golotinje. Poremećaj koji nikad nije zabilježen u populaciji koja posjećuje zabavni portal Idesh!

Grafolagnija (slično Piktofiliji) – zanimanje za opscene slike. Poremećaj koji je zabilježen kod baš svakog posjetitelja zabavnog portala Idesh!

H

Hot Carl – čin u kojem se partneru lice omota celofanom te se na njega obavlja nužda. Postoje neke teorije da se radi samo o obavljanju velike nužde na nečije lice, a neki idu toliko daleko pa tvrde da se radi o obavljanju nužde u nečija usta, zatim se usta omotaju celofanom što osobu tjera na gutanje, povraćanje, gutanje, a cijeli se proces ponavlja nekoliko puta.

Hot Lunch – obavljanje nužde u usta nakon čega slijedi i ejakulacija u ista.

Houdini – usred doggystylea recite djevojci da će te ejakulirati, pljunite joj na leđa lažirajući pritom da ste svršili, a kada se ona okrene, svršite joj u lice. Spada u sferu zahtjevnih podviga i drskih trikova.

Hot Doggett – nakon predigre recite partnerici da ćete započeti s penetracijom, ali pritom ju prevarite i u vaginu gurnite hrenovku ili kobasicu (???).

Hot Lips Houlahhan – prije koitusa stavite tobasco na kondom.

Homocidofilija – nemogućnost doživljavanja seksualnog vrhunca bez ubojstva partnera.

J

J Wal – kombinacija Mustache Ridea, Cleveland Stemrollera s Dirty Sanchez finišem.

Jona And The Whale – čin započinje oralnim seksom, slijedi analni seks, ejakuliranje u anus, a zatim partnerica isprdi ejakulat.

K

Koprofilija – seksualna sklonost prema izmetu.

Koprolalija – ukratko, dirty talk.

L

Lakrifilija – uživanje u suzama partnera.

Laliofilija – bolest koja je zahvatila cijelu Hrvatsku političku scenu, a riječ je o seksualnom uzbuđenju koje potiče održavanje javnih govora.

M

Mustache Ride – žena zajaši lice muškarca s brkovima koji joj pritom radi kunilingus. Tom Selleck je na ovoj praksi izgradio cijelu karijeru.

Microwave Mellon – stavite dinju u mikrovalnu, nakon toga izbušite rupu i poševite dinju. Uskoro u filmu Američka dinja.

Miksoskopija – uživanje u gledanju spolnog odnosa vašeg partnera i nekog drugog.

Mizofilija – seksualna sklonost prema prljavim osobama.

N

New Delhi Dot – nakon analnog seksa, izmetom prekrivenim penisom ženu pogađate ravno u čelo (među oči) ostavljajući pritom točku koja naliči točki koju nose Indijke (ta se točka naziva “Maang Tika” ili “bindi” ako je okrugla i znači da se radi o udanoj ženi)

Nanofilija – sklonost niskim partnerima

Nekrofilija – ovo znaju svi, a znaju i da takvi odnosi ne pršte životom

O

Ofidiofilija – sklonost zmijama

P

Pink Sock alias Inverted Starfish – analni prolaps koji uslijedi nakon analnog seksa bez lubrikanata…

Pearl Necklace – varijacija Chestnuta s tim da ejakulat mora završiti po vratu, ramenima i prsima

PTT – Penis Tip Touch
– mačevanje penisima iliti glavićima

Partenofilija – sklonost djevicama

Pigmalionizam – napaljivanje na kipove. Ako ste zaključili kako bi Grguru Ninskom najradije protrljali nešto drugo, a ne palac… Patite od pigmalionizma.

Pteronofilija – ako ste u jednom trenutku pomislili “zašto ovi kreteni iz Idesh! u rubriku “curke” nikad ne stave sliku rastrganog pernatog jastuka” vi ste pteronofil i seksualno vas napaljuje perje

R

Retifizam – napaljivanje na bilo koju vrstu obuće (ne samo kožne čizme ili cipele s visokom petom). Često možete čuti:”Ah, poludim kada vidim ove djedove seksi šlape!”

Rusty Trombone – kombinacija analingusa i masturbacije istovremeno. Stavite usta na anus partnera i u istom mu trenutku masturbirate, pa sam čin izgleda kao sviranje trombona

Rodeo alias Ride The Bull alias 8 Seconds – za vrijeme nezaštićenog doggystylea, recite partnerici da imate AIDS, čvrsto ju prihvatite i ne puštajte je te nastavite sa doggystyleom dok se ona otima. Cijeli taj cirkus počinje naličiti rodeu i smatra se uspjelim ako u partnerici ostanete duže od osam sekundi (što je pravilo u jahanju stvarnog ili mehaničkog bika i konja)

Rim Job – prebacite noge preko glave dok vam partner pruža analingus

Rotten Oyster – ako žena ne drži do vaginalne higijene, nakon seksa joj stavite penis u usta da osjeti okus svog nemara

S

Space Docking – vršenje nužde u vaginu

Stonecold Susan – analingus u pozi 69 – partneri si obostrano anus pothlađuju kockicama leda, a nakon toga nastupa Rim Job

Strawberry Shortcake – nakon što partnerici ejakulirate u lice, udarite ju u nos, a ta se mješavina krvi i sjemena naziva Strawberry Shortcake!

Sorofilija – sklonost nečijoj sestri. Svi smo bili s nečijom sestrom, ali ako odbijete zgodnu curu zato što je jedinica vi ste bolesni sorofil ili u rječniku potražite objašnjenje riječi “homoseksualizam”

Sitofilija – seksualno uživanje za vrijeme žderanja

T

Tony Danza – za vrijeme seksa ili oralnog seksa, djevojku pitate “Tko je šef???”, našto ona odgovara “Ti si šef…”, vi ju zatim udarate penisom po licu ili joj opalite šamar i kažete “Ne. Tony Danza je šef”

Tony Danza – glavni glumac u seriji “Who’s The Boss”

Tea Bag – umakanje ovješenih testisa u partneričina usta čineći pritom dojam da radite čaj

Two Cats In The Bathtub – istovremena insercija penisa u vaginu i testisa u anus ili vice versa. Navodno je čin težak kao kupanje dvije mačke istovremeno u jednoj kadi!

Tossed Sallad – analingus, često korišten u zatvorskoj šprehi

Tripsolagnija – uzbuđenje u šamponiranju kose

Troilizam – nemogućnost doživljavanja vrhunca ako u seksu ne sudjeluju tri osobe. Zvuči kao jeftino nagovaranje djevojke na grupni seks. “Hajde ti pozovi i svoje dvije frendice. Znaš da sam bolestan, nije svojevoljno.”

U

Urolagnija – bolesno uzbuđivanje mirisom mokraće ili promatranjem druge osobe prilikom vršenja “male nužde”

Urofagija – uživanje u ispijanju “žutog nektara prepona”

V

Vincilagnija – uživanje u vezivanju

Vitrikofilija – seksualna sklonost poočimu

Y

Yonizam – obožavanje ženskih genitalija. Ne osjećate li u ovom trenutku da je neki psihijatar imao puno vremena pa je odlučio iz svakog ljudskog ponašanja stvoriti medicinski slučaj?

Z

Zelofilija – ljubomora vas seksualno napaljuje? Vi ste taj!

Zoofilija ili Zoorastija – zoološki vrt za vas je kao za druge šetnja porno sajmom? Vi ste taj!

TAGOVIjezik perverzija porn rječnik seks sex

Komentiraj