Report

Ajde garo ti si gitara...

Aside Banners

VIDEO: Urnebesne talentirane glazbene životinje

Piše , Objavljeno

Unaprijed se ispričavamo Društvu za zaštitu životinja ako im smetaju ovi klipovi, ali još više se ispričavamo ovim životinjama koje nisu doživjele naklon, jer ga odavno zaslužuju. U potpisu sva netalentirana stvorenja na dvije noge.

Onomatopeja je glasovna figura koja označava oponašanja zvukova iz prirode, i u to spada i glasanje životinja. Ne ono glasanje na izborima, nego ispuštanje zvukova. Ove životinje ne samo da se glasaju i ispuštaju zvukove već rade puno više od toga.

Hrvatska traži zvijezdu, a Supertalent pogotovo, mogu se pokriti ušima. Ove životinje koje ćete čuti su, mogli bi reći, talentiranije od dosta ljudi. Imaju ritma, imaju karizmu, prate trendove, pa mislim šta više ti treba? Naravno, i životinje imaju ukus tako imaju različite ukuse i općenito leže im drukčije stvari, ali kad ovo vidite shvatiti ćete. Pa nisu bezveze ovo hitovi na netu!

Oni ne cvile, oni ne pjevaju, ne plešu, ustvari ni ne može se definirati šta rade ali su zakon i prave neviđeni show, to je sigurno. Dakle, dame i gospođo, sljedi pet najtalentiranijih glazbenih životinja.

Merenge retriver

Merenge mislim da nitko nije plesao još od Glorije Estefan, a možda i bolje jer ovaj retriver bi ga pokopao na podiju svakog diskača. Ili zabave u vatrogasnom domu.

Ne samo da pleše, već i ono lajanje u ritmu je sto puta bolje od npr. fičukanja Flo Ride u onoj pjesmi “Zazviždi mi zviždaljku” ili kako se već zove. Partner ovog slatkog ćuke je inferioran i u plesu, a i u stajlingu također. I lady Gaga se oblači ludo, pa šta onda? Zanimljvo da ćuko je cijelo vrijeme na dvije noge, ko pravi merenge denser, bravo majstore! I šta onda što imaš haljinu, pa neka.

Jea janje


Šta da vam kažemo, ovo možda djeluje preko štele, ali jednostavno slabi smo na janjad. Osim toga, nema repajućih životinja jer, iskreno, kolko god su simpatični, opet su dosta loši što se tiče flowa, a i tekstovi bi im mogli biti bolji, o strukturi rima da ne pričamo.

Nebitno, sve životinjske MC-je je zasjenilo ovo dražesno janje koja je reklo puno više od tisuće riječi i nabeđenog flowa. Jea je esencija hip hopa i filozofski teorem, a ovo janje ga je reklo kao da se upravo sprema baciti vers svog života. Bravo MC janje i dalje od Vuce i sličnih za svoje dobro.

Headbanging džukela

Ova pritajena legenda ovdje, stvorena je za stejdž. Isprva djeluje slatko izgleda ko mali Asterix, a onda kad se digne na noge i počne, e onda nema više zajebancije. Vrhunski plejbek je u pitanju, i mislim da se većina hrvatske estrade može ugledati na ovog giganta.

Kad bi na koncertu izveo ovo što odradio na probi kod svog gazde u sobi, mislim da bi nastala najveća šutka u povijesti. I lamatanje glavom također, a ovaj death metal bend čija je pjesma korištena, ukoliko ga nisu zvali na turneju ili kao dublera za pjevača, onda stvarno nemaju pojma.

Death metal kokot

Death metal u najboljem mogućem izdanju, nisu Skandinavci, nije klasično sve u crnom, a niti je čovjek, nego je pijetao. Cijela farma zna ovu stvar, a pijetao, nadam se, ima bend.

Iskreno, ima glas, ima karizmu, kamera ga voli, imaju sve što treba da uspiju. Menadžer im može biti čovjek, jer svi znamo kako životinjski može biti showbiznis. Idesh predlaže za ime benda Roosterdom, a prvi singl neka se zove Black farm.

Dubstep papiga

Skrillexe brate pokrij se pepeljarkama, ovo je hit za 2013. i to zasluženo. Ova ptičica je odlučila, ma znaš, ako mogu svi majmuni s MTV-ija, ako može Ivana Banfić, ako može Jaques, ili Franka Batelić, pa mogu i ja malo dubstepa koristit.

I ne samo da može, već je učinila to milijun puta bolje, i to ne uz pomoć jeftinih pluginova koji su sad aktualni, već beatboxanjem. Producenti, bacite se na sempliranje ove ptice, a Rahzel i banda bolje neka pripaze jer beatbox ima novog predstavnika, i melje taj bass kao nijedna životinja dosad… a i većina ljudi.

Životinje, Idesh je uz vas, pokažite tim ljudima kako se to radi.

TAGOVIglazbeni talenti supertalent životinje

Komentiraj