Report

Ima li tko aloe vere?

Aside Banners

Vjenčanje za pamćenje: Mladoženja ultimativnom osvetom ponizio svoju mladu koja ga je varala!

Preljubnici i preljubnice bi trebali doživjeti sudbinu onih jadnika iz Danteovog pakla, ali i ovakva osveta je dovoljna kazna.

Piše , Objavljeno

Možda je danas ta izreka opasno izlizana, ali i dalje funkcionira apsolutno savršeno: Osveta je jelo koje se servira hladno. I uistinu, iako će netko reći kako je takav akt nešto u što će se upustiti samo sitne duše, ima nešto katarzično u pripremi samog čina i uživanju u zamišljanju samog trenutka kada će se napokon ostvariti, a neprijatelj ostati kao srna ispred svjetala nadolazećeg kamiona, jednostavno ukipljen i u šoku. Tako je vjerojatno najbolje postupiti kada te tvoja buduća žena ili muž prevare, a ti to saznaš kada su planovi o vjenčanju već debelo u tijeku. Može se napraviti scena i prekinuti svaka veza s gadurom koja te prevarila, ali nije li ljepše poniziti ju pred svim prijateljima i rodbinom?

Momak po imenu Sean je tako u emisiji The Graham Norton Show ispričao fantastičnu priču koja se prije nekoliko godina dogodila na svadbi njegovog prijatelja. Nakon samog vjenčanja je slijedio prijem, a mladoženja se tada ustao kako bi održao zdravicu. Zamolio je sve prisutne ako bi zajedno s njim odigrali malenu i zabavnu igru, te zamolio sve prisutne da okrenu svoje tanjure i pogledaju na njihovo dno. Oni koji nemaju crvenu točku mogu sjesti, a ostale je zamolio da ostanu stajati još par sekundi. Ostalo je osam muškaraca. Mladoženja se tada šeretski nasmiješio i pred svim okupljenim prijateljima i rodbinom rekao: “Dame i gospodo, molim vas da pogledate ovih osam muškaraca koji stoje. Oni su spavali s mojom ženom od kada smo nas dvoje zaručeni. Sada idem zatražiti poništenje braka.” Spustio je mikrofon i jednostavno išetao iz prostorije, a nama je samo žao što nismo vidjeli izraz lica njegove “supruge” kada je shvatila što se događa. Majstore, gdje god bio i što god radio… svaka ti čast!

TAGOVIljubavnik mlada mladoženja osveta prevara svadba vjenčanje

Komentiraj