Report

Tulum do zore

Aside Banners

Vruća roba: Saznajte zašto ovog ljeta svi luduju za Špicom

Velikom ljetnom turnejom po našoj obali i lansiranjem web stranice ovaj tjedan je krenula Špica, multimedijski projekt koji će dodatno zagrijati vruće ljeto pred nama.

Piše , Objavljeno

spica_idesh

Špica donosi atraktivne i zanimljive materijale s najpopularnijih domaćih festivala i party destinacija. Ekipa Špice upravo se nalazi na Zrću gdje je u tijeku Hideout festival, a ubrzo nakon toga sele na događaj godine – Ultra Europe festival u Splitu.

Tulum do zore

Zanimljivim video reportažama, fotografijama i javljanjima s terena ekipa Špice dovest će pred vaše ekrane najbolje od noćnog života u Hrvatskoj te razotkriti neke od najvećih mitova. Sve one silno obdarene i preplanule komade koje ćete gledati nećemo ni spominjati. Njihove avanture možete svakodnevno pratiti i putem bloga, a najavljena su brojna gostovanja i intervjui s poznatim svjetskim izvođačima.

Sve to možete pratiti putem web stranice spica.tulumarka.com te na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Youtube.

Špica izlazi iz radionice najpopularnijeg domaćeg portala za izlaske Tulumarka.com, a uvod je to u niz promjena i osvježenja koje nam urednici najavljuju za razdoblje pred nama.

idesh_spica2

Pratite Špicu i budite u trendu s aktualnim zbivanjima ovo ljeto.

Više: http://spica.tulumarka.com

TAGOVIcure Festivali komadi ljeto party sexy tulumarka

Komentiraj