Report

Aside Banners

Book of Weirdness

Čudni Wekster naš je omiljeni fotobloger, a ovih dana mu izlazi prva knjiga. Uvrnuta poput njega, ova slikovnica za "nikadodrasle" kombinira njegove fotke i morbidne stihove.

Piše , Objavljeno

Čudni Wekster naš je omiljeni fotobloger, a ovih dana mu izlazi prva knjiga. Uvrnuta poput njega, ova slikovnica za “nikadodrasle” kombinira njegove fotke i morbidne stihove.

Ništa čudno da će knjiga biti predstavljena za Halloween, jer tema sasvim odgovara prilici. A da je tome tako, provjerite na službenom sajtu MIT dizajn studija koji je oblikovao knjigu, te na blogu autora fotografija Vedrana Marjanovića. Uz njegove odlične fotke, kroz ovaj čudni svijet vode nas stihovi Danijele Stambolija.

“Oni vas tako uvlače u svijet djevojke od papira, voodoo svećenice, školarke sa satarom, anđela osvete, rasparača, Lucifera i još puno zanimljivih likova. Izgled knjige je također dorastao naslovu jer je ovo knjiga kojoj su korice u sredini knjige, a ne vani gdje smo ih navikli gledati.” Kaže službeni PiAr autora.

Treba reći i da to nije neka knjižica, nego fakat knjižurina od stodvajst stranica, te da je tu “čudost” otisnula tiskara IBL i pritom koristila neke vrlo inovativne tehnike tiska. Knjiga je idealna za poklon vašoj jednako čudnoj boljoj, ili lošijoj, polovici.

Za kraj, nekoliko sličica ekskluzivno u Idesh! Magazinu, jer sadržaj i izgled knjige strogo su čuvana tajna – barem do promocije.

TAGOVIfotoblog knjiga

Komentiraj