Report

Aside Banners

WTF to nosiš? wtfJeans!

Threadless majica u kombinaciji s trapkama s placa ne svjedoči dovoljno o tvojoj geekovštini - treba ti wtfJeans

Piše , Objavljeno

wtfjeans

wtfjeans

Tradicionalan kroj traperica polako odlazi u povijest jer ne može se nositi sa svim izazovima suvremenog doba, a prije svega to su džepovi. I dok Levi’s i drugi još inzistiraju na džepovima u koje jedva uvučeš vrhove prstiju, i dalje prišivajući potpuno nepotreban džepić za upaljač, neke nove snage modnog svijeta razmišljaju o stvarnim potrebama čovjeka 21. stoljeća. Osim kroja koji je tu da istakne (ili sakrije) naše (ne)oblikovane gluteuse, stvar koja se traži jesu džepovi koji će primiti mobitele, mp3 playere, memory stickove… stvarčice bez kojih ne izlazimo iz kuće.

Ako ne prvi, onda zicer među prvima na novo tržište ulijeće wtfJeans, zanimljiv projekt koji modi pristupa iz potpuno geek točke gledišta. Svi vlasnici iPhonea, iPod Toucha, ali i smartphoneičari svih vrsta na njihovim će trapkama naći džepove posebno sašivene za sigurno i komotno nosanje omiljenog gadgeta. Dodatni feature posebnog džepa wtfJeans trapki jest da je obložen posebnom micro-fibre tkaninom koja marljivo glanca sjajnu površinu vašeg iPhonea uklanjajući ružne masne paske vaših prstića. Tu je i posebno osigurani, skriveni džepić za memory stick.

džep za iPhone i USB stick

džep za iPhone i USB stick

Ono što autoru ovih redaka posebno diže raspoloženje jest činjenica da su se autori ovog para traperica dodatno pobrinuli za najosjetljivije područje hlača ali i moje anatomije – međunožje je dodatno podstavljeno kako bi se spriječilo trošenje materijala na toj strateškoj poziciji što je glavna mana većine hlača u mojem ormaru. Uz sve navedeno, trapke i odlično izgledaju.

Kako vele na sajtu, stvar je trenutačno u “beti”, što zapravo znači da prvih stotinu komada, od ukupno tisuću koliko će ih proizvesti, daju po vrlo prihvatljivoj cijeni od 59 eura, ilitiga po današnjem Rohatinskovom tečaju – 428 kuna.

Dakle, bio geek ili ne, wtfJeans je FTW!

TAGOVIapple hlače iPhone moda wtfjeans

Komentiraj