Report

Pali pilu

Aside Banners

Zabavni park za velike dečke nudi lude vožnje na pravim bagerima!

Piše , Objavljeno

Za sve one koji žele ponovno proživjeti dane bezbrižnog djetinjstva, jedan zabavni park u Las Vegasu nudi povratak u pješčanik, ali ovaj put s pravim strojevima!

buldožer park

Dok su djevojčice, u svojim najranijim godinama, vrijeme između spavanca kratile igrom s lutkama i Barbikama, dečki su se pikulali, naganjali loptu ili zabavljali raznim igračkama autića, traktora i buldožera. U današnje vrijeme i ta praksa polagano umire, ali svejedno, ako klincu date bager i kamion, stavite ga u hrpu pijeska i instinktivno će početi kopati i rovati. Građevina nam je, valjda, u genima…

Priliku za zaradu prepoznali su, a gdje drugdje nego u Las Vegasu. U pustinji Nevada otvoren je tako zabavni park Dig This (Iskopaj ovo), koji poslovnjacima, studentima i običnim gradskim štakorima nudi vjerojatno jedinu priliku u životu da provozaju buldožer tipa Caterpillar D5G ili rovokopač Caterpillar 3I5CL, a 90 minuta tog užitka košta svega 250 dolara (oko 1400 kuna). Jedini uvjet je da morate biti stariji od 14 godina i ne biti pijani (dakle, ne piše da morate biti trijezni, već da ne smijete biti pijani, što je veeeelika razlika), ali pretpostavljamo da vam daju da u kabinu ufurate barem jednu pivu, ako ništa, zbog realnijeg doživljaja.

buldožer park

Osim običnog iskapanja i nanašanja zemlje na hrpu, možete kopati rovove, gurati i slagati gigantske gume, igrati ‘bagersku košarku’ ili voziti utrke teške mehanizacije. Ako vam je i to premalo, postoji paket Dig & Destroy, koji spaja dvije omiljene muške zanimacije (ipak se radi o Americi): građevinu i oružje. Drugim riječima, zamislite biatlon, samo što umjesto skijaškog trčanja imate vožnju rovokopača, a pucanje iz puške zamjenjuju rafali iz polu-automatskog i automatskog oružja. Kažu da je nakon ovoga stres kao lanjski snijeg… potpuno zaboravljen!

buldožer park buldožer park buldožer park buldožer park

TAGOVIbuldožer dig this las vegas teški strojevi zabavni park

Komentiraj