Zanimljivosti

666

Aside Banners

Jeza: 10 stravičnih dječjih reklama

Piše , Objavljeno

Pogledajte deset reklama, namijenjenih primarno našim najmlađima, zbog kojih vjerojatno nećete mirno usnuti barem nekoliko tjedana.

Dječja lutka s demonskim smijehom

Vjerujemo da se ljudi koji su bili djeca u vrijeme emitiranja ove reklame još uvijek povremeno bude usred noći obliveni znojem. Lutkin smijeh zapravo bez dvojbe djeluje kao da nam želi poručiti kako ima odličan plan za klanje članova naše obitelji na spavanju. I dosta je sretna zbog toga.

Jeziva lutka želi nam otkriti tajnu

O, vidi, još jedna lutka. Ozbiljno, treba kazniti ljude koji su proizvodili te divne stvari. Ova voli šaptati da nam želi poručiti tajnu, a to čini na prilično jeziv način. Također, prilično smo sigurni da na samom početku izjavi “I want to kill you son of a bitch.”

Wendyn đavolji pogled

Wendy nam veselo maše iza komada salate i milim glasom nas uvjerava kako se trebamo hraniti upravo kod nje, no na samom kraju reklame u njenom pogledu otkrivamo prave namjere. Za obranu koristiti svetu vodu i Bibliju.

Kinder Surprise iznenađuje s retardiranim protagonistom

Padne vam na pamet kako bi bilo kul prodavati čokoladu u obliku jajeta s iznenađenjem u obliku male igračke unutra, a zatim vam sine još genijalnija ideja kako taj proizvod treba reklamirati osoba koja izgleda kao deformirano i retardirano dijete. Tako i priča. Pobjeda.

PS3 je Sotona

Sony je za reklamiranje svoje konzole nove generacije prije par godina utrošio preko 150 milijuna dolara, a ovo je reklama u kojoj su nam otkrili pravu istinu. Nismo sigurni kakav točno efekt treba prouzročiti, no jedno je sigurno – nećete poželjeti igrati PS3. Dapače, postoji vjerojatnost da ćete ga sakriti u podrum i dobro zaključati.

Nintendo prijeti igračima

Sony je možda ideju za svoju stravičnu reklamu pokupio od konkurencije, Nintenda, koji je dosta ranije imao reklamu u kojoj u maniri Star Trek Borgova objašnjavaju kako su oni Nintendo i kako su oni nepobjedivi. Simpatično. Osim što nije.

Najnejasnija reklama za hranu u svemiru

Nismo sigurni što se ovdje točno reklamira. Ali mislimo da je hrana. Ili pak droge. Također, nismo sigurni jesmo li prestrašeni ili samo dosta zbunjeni. Ludi Japanci.

Smrt želi da budete oprezni

Draga djeco, nemojte se igrati na opasnim i skliskim mjestima u blizini vode jer postoji određena vjerojatnost da padnete i utopite se. Puno iskrenih pozdrava, vaša Smrt. To bi bilo to. Otprilike.

Ronald McDonald jako voli djecu

Ronald McDonald je tip koji se užasno čudno oblači čak i za jednog klauna, vozi role, namami vaše dijete magičnim hamburgerima i onda ga, tako prejedenog, odvede kod sebe kući. Tko bi rekao da će McDonalds postati tako uspješna korporacija.

Pedofil Gilbert prodaje igračke

U prvih 50 sekunda ovog videa možemo vidjeti reklamu za Gilbert igračke, no zapravo je u potpunosti jasno što šjor Gilbert želi kada kaže da „voli ulaziti u specijalni svijet djece“, kao i koja je zapravo njegova igračka.

TAGOVIigračke reklame strašno

Komentiraj