Zanimljivosti

Aside Banners

7 razloga zašto je ljetni seks tlaka

Piše , Objavljeno

Filmovi, serije, knjige i generalno pop kultura, oduvijek nam prodaju ljeto kao sexy i senzualno razdoblje savršeno za avanture i vruće noći. Istina u svemu tome nije ni najmanje sexy jer noći su vruće samo zato jer temperatura dobrih dva mjeseca prelazi svaki prag tolerancije.

I dok prekrasne oskudno odjevene žene hodaju gradom u potrazi za hladom ili sunčaju svoja tijela na plažama, pomisao na seks nam je manja nego za obiteljskim ručkom na kojem baka Štefica priča o uraslom noktu.

Tako je. Srušimo jednom napokon taj prokleti mit radi kojeg se osjećamo kao u srednjoj školi kad smo mislili da svi osim nas are gettin’ it.

Sedam razloga zašto su ljeto i sex najgora kombinacija ikad

via GIPHY

  1. Na kraju dana, nitko ne miriši dobro

Niti jedan dezodorans neće pomoći protiv miomirisa koje ćeš širiti nakon što si se u istom danu preznojio 56 puta. Majica natopljena znojem i nije baš neki poziv na seks.

via GIPHY

2. Tvom izgorenom tijelu svaki se dodir čini kao kazna

Nakon povratka s plaže jedino što želiš je stajati gol pod klimom i politi se jogurtom. Pomisao na tuđi dodir stvara ti lagani napadaj panike.

via GIPHY

3. Većina ljudi, uključujući i tebe, bolje izgleda obučena

Ljetna odjeća puno više otkriva nego što skriva, a ako ćemo biti iskreni, možda 5% ljudi izgleda dovoljno dobro da ih želiš gledati dok hodaju goli. Nedostatak odjeće također ne ostavlja puno toga mašti.

via GIPHY

4. Komarci

Koliko primamljivo misliš da izgledaš dok mahnito češeš svoje izbodeno tijelo i pritom psuješ komarcima majku?

Zero. Zero sexiness.

via GIPHY

5. Oboje ste ljepljivi

Tijela koja se lijepe jedno za drugo i pritom stvaraju neugodne zvukove će i potencijalno najbolji seks pretvoriti u awkward situaciju. Kapljice tvog znoja koje joj padaju na lice također nisu bonus bodovi.

via GIPHY

6. Seks na plaži? Ne, hvala.

Ovo izgleda dobro jedino u spotu pjesme Wicked Game koja je od seksa na plaži napravila ultimativnu fantaziju. Ni sama Helena Christian glavom i bradom ne može seks na plaži u stvarnom životu pretvoriti u dobro iskustvo. Pijesak nije dobar ni u bubregu, a kamo li u spolnim organima. Kamenja? Još gore.

7. Čitava ta toplina te samo iscrpljuje

Umoran si. Umoran si po cijele dane i jedina aktivnost koju želiš i možeš raditi je prošetat do frižidera po novu hladnu.

via GIPHY

Ako ništa, ljeto je makar dobar izgovor zašto ionako ne seksamo.

 

 

 

 

 

 

TAGOVIljeto seks vrućine