Zanimljivosti

miči ga

Aside Banners

Ako imaš tetovažu s likom Kanyea Westa, možeš ju besplatno ukloniti ovdje — jer se lik samo sramoti

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Tattoo studio sa sjedištem u Londonu nudi svojim klijentima priliku da potpuno besplatno uklone sve tetovaže koje imaju veze s Kanye Westom nakon nedavne kontroverze koju je reper izazvao svojim antisemitskim izjavama.

Naama studios, studio za uklanjanje tetovaža u Maryleboneu, svoje usluge uklanjanja tetovaža obično naplaćuje oko tisuću kuna po sesiji, ali su potvrdili da će besplatno omogućiti uklanjanje za svakoga tko se želi riješiti Westa.

Ovaj potez uslijedio je nakon nedavnih antisemitskih izjava koje je iznio West, što je rezultiralo blokiranjem njegovih računa na Twitteru i Instagramu. Čak ga niti njegov frend Elon Musk nije mogao zaštititi od potpunog uklanjanja sa Twittera.

Westove nedavne eskapade, koje također uključuju izradu majci “White Lives Matter” i rubnih tvrdnji o smrti Georgea Floyda u podcastu “Drinks Champs”, natjerale su mnoge da se distanciraju od Kanyea. Westovi dugogodišnji suradnici, uključujući Balenciagu i Adidas, razišli su se s reperom, a sada i neki njegovi obožavatelji žele raskinuti vezu s glazbenom zvijezdom koju su nekada toliko obožavali da su se odlučili njegov lik i djelo ovjekovječiti na vlastitoj koži.

Mnogi bi si uštedili boli i novca da su samo slušali svoju mamu kad im je govorila da će požaliti kada se budu tetovirali.

TAGOVIkanye west london teorije zavjera tetovaže uklanjanje tetovaže