Zanimljivosti

Đizs!

Aside Banners

Skulpture Beavisa i Butt-heada koje će vas držati budnima noću

Beavis i Butt-head ne samo da su oživjeli u novim nastavcima serije ugašene pred petnaestak godina, već i u obliku jezivo realističnih skulptura.

Piše , Objavljeno

Beavis i Butt-head u verziji koju želimo što prije zaboraviti

Beavis i Butt-head u verziji koju želimo što prije zaboraviti


Njihov autor je Kevin Kirkpatrick, čovjek koji je radio na serijama kao što su American Horror Story i True Blood, te nadolazećim filmovima Avengers i Abraham Lincoln Vampire Hunter. Ako ste se ikad pitali zašto ovaj dvojac nikad nije uspio poševiti nešto u seriji, sad vam je to vjerojatno jasnije.
Zašto bi itko ovo radio? Osim perverzne zabave i želje da sanjate Beavisov cerek i buljave oči, modeli su napravljeni za umjetničku izložbu Conjoined 2, koja se održava ovog mjeseca u Kaliforniji. Kirkpatrick je na njima je radio dva i pol tjedna, a vjerojatno će ga traumatizirati do kraja života. Ne vjerujete? Usudite se pogledati sve fotke malo niže.

Inače, jeste li znali da su Beavis i Butt-head ponovo živi? Gotovo petnaest godina nakon završetka kultne animirane serije, njen autor Mike Judge odlučio ju je vratiti na male ekrane. Za promjenu, ne radi se o remakeu, niti bilo kakvoj sličnoj “modernizaciji”, a činjenica da na seriji ponovo radi njen autor, scenarist i glavni glas likova osigurava minimalne promjene.
I zbilja, dvadeset i dvije desetominutne epizode nove emitirane od kraja jeseni do početka zime izgledaju i djeluju jednako, tek možda malo glađe animirano – čak je ostao i arhaični 4:3 format slike. I dalje su na MTV-u, koji se – za razliku od Beavisa i Butt-heada, drastično promijenio.

Dvojac i dalje baca blesave komentare gledajući spotove pop zvijezda, ali i aktualni MTV-jev program:različita reality smeća tipa Teen Mom i Jersey Shore. Nisu više revolucionarni, pa ni društveno relevantni kao nekad, televizija se prilično promijenila u posljednjem desetljeću, a stvari koje su u devedesetima pomicale granice, danas su uobičajena pojava. Svejedno, fanovi originala rado će se prisjetiti likova s kojima su odrastali, dok serija možda privuče kojeg novog gledatelja.

beavis i butt-head

beavis i butt-head

beavis i butt-head

beavis i butt-head

TAGOVIBeavis i Butt-head skulpture umjetnost

Komentiraj