Zanimljivosti

bacio curu pod bicikl

Aside Banners

Blam: Klinac iz Osijeka proglašen krivim za krađe bicikala, a on se vadio sa ‘Krao sam zbog zahtjevne cure’!

Piše , Objavljeno

Kaže da je krao bicikle po gradu Osijeku zbog – cure! Uhvaćen, završio na sudu i usudio se okriviti curu. Čestitke, druže, odsad će samo ruke da te služe. Kad se pročuje da si se branio s “ona je kriva” kartom… Joj!

Učeniku trećeg razreda jedne srednje strukovne škole u Osijeku je na sudu izrečena samo odgojna mjera. Pohađa srednju strukovnu, što znači da ovaj mladić ima između 16 i 23 godine.

Zašto je krao bicikle? Zašto se išta događa na ovom svijetu? Kako bi naš prijatelj Krunoslav rekao “zbog jedne divne (crne) žene”. Samo što ovdje u pitanju vjerojatno “nije-djevojčica-ali-nije-još-ni-žena”, a ni ne znamo kakvu boju kose ima.

“Kriv sam i iskreno se kajem, a krao sam jer mi je trebao novac. Imao sam zahtjevnu curu koju sam dosta razmazio i ona je stalno nešto trebala. Vrlo je ružno to što sam učinio. Svi bicikli su vraćeni vlasnicima. Sramota me je jer to nije način na koji se dolazi do novca.”

IMAO si zahtjevnu curu? Znači li to da više nemaš tu istu curu? Ili je ona samo postala manje zahtjevna?

E naš prijatelju, ne možeš živjeti na visokoj nozi ako kradeš jer tko krade taj i laže, a tko laže ima kratke noge.

Bezobrazno je ovako krivnju svaliti na jadnu djevojku koja je samo htjela čokoladni shake iz McDonaldsa, cool pitu, McCountry menu (naravno s Colom Zerom) i usput Happy Meal za brata s Adventure Time igračkom broj 4. I trebaš ukrasti bicikl za to? Trebaš ukrasti nekoliko bicikala za to? Što si joj kupovao? Mobitele? Koliko mobitela? DI SU PARE?

Htio si se pokazati s parama, priznaj. PRIZNAJ!

Svi bicikli su vraćeni vlasnicima, a nadamo se da ova propisana odgojna mjera uključuje neki big brother program – i pod tim ne mislimo na videonadzor 24 sata dnevno te odlaske u “ispovjedaonicu”. Mislimo na neku stariju mušku osobu koja će popričati s mladićem o važnim stvarima u životu. Dođi ti nama u ured da mi popričamo s tobom o nekim višim vrijednostima u životu.

BIG BROTHER PROGRAM IDESH MAGAZINA!

Prva lekcija je džabe: postoje dame, a postoje i one druge.

Druga lekcija je: nitko nije kriv za tvoje postupke osim tebe samog (osim ako ti je držala stražu dok si kliještima rezao lokote). Ova lekcija nije džabe, poslat ćemo ti IBAN. A ako želiš, primamo i uplate u obliku Gianta, FUJI-ja ili Authora. S blatobranima. Bez blatobrana ništa.

TAGOVIbicikl kradljivac lopov osijek

Komentiraj