Zanimljivosti

Muf. Hi hi hi

Aside Banners

Bucmaste Kite i Andrej Muf – najsmješnija imena sportaša ikad

Piše , Objavljeno

Oduvijek smo htjeli dres Slaven Belupa s natpisom Vrućina jer je vrućina, ali dresovi s ovim imenima i prezimenima su čisto zlato.

Andre Muff

Izvor fotke:Joggeli-Gallery.ch

Andre Muff je bivši nogometaš iz Švicarske. U Švicarskoj ovo sigurno nije pretjerano smiješno, ali nama je. Itekako. Kako i ne bi bilo kad nam je najdraži humor toaletni humor, a najdraži glumac Adam Sandler? Nije još to najgore od svega, najgore je ako se za njega uda nekakva djeva koja će morati preuzeti to prezime. Tad će ona biti Muff. U Švicarskoj ima puno “naših”, a nogometaši su odavno “najbolje prilike”. Sretno ti Đurđice Muff na obiteljskim okupljanjima.

Chubby Cox

Mršav i visok košarkaš nazvan Chubby. Prezime Cox ne pomaže. Karijera mu nije bila dugovita, u četiri sezone je odigrao samo sedam utakmica. Još da spomenemo kako je on Kobe Bryantov ujak. Jako random, ali eto. Takav je život.

Steve Sharts

Sharts. Shit+fart=shart. Sharts = više shartova. Mi bismo htjeli jedan baseball dres Red Baronsa sa imenom Sharts na leđima. Svi bi vjerojatno mislili kako je ime fejk, ali bismo ih onda izudarali sa sportskim fun factovima. Tržište baseball kartica je još uvijek veliko preko bare i zanima nas koliko je ova kartica rijetka. Je li rijetka (kao jedan shart) ili je ipak malo učestalija (kao više shartova)?

Ivana Mandic

Prilikom istraživanja smo čekirali i neke strane liste. Glupim Amerima je najobičnija Ivana Mandić presmiješna. Zašto? Zato što oni njezino ime čitaju Ajvana Mendik. “Ja želim muški k…” Kad tako to stavite, smiješno je. Malo. Ne previše. Nakon što se Ivana prebacila u novu ekipu, promijenila je ime u Ivi. Vjerojatno joj je dosadilo skandiranje. Ali internet nikad ne zaboravlja. Nikad.

Kim Yoo Suk

Screenshot_7

Tko još želi čuti ljude kako viču “You suck” dok skačeš motkom? Ne znaš bodre li te ili te mrze. Sigurno mu je teško. Kim, znamo kako ti je. Nama govore tvoje prezime čitavog života na internacionalnim DOTA 2 mečevima.

Gaylord Silly

Ime Gaylord Silly

Više nisu 1930-e, ali roditelji su očito voljeli sve što je vintidž. Kad ti se dijete preziva Silly, ne nazoveš ga Gaylord. Jednostavno ga ne nazoveš. Nakon što je Gaylord srušio rekord svoje zemlje na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u trčanju na 800 metara, postao je slavan na Twitteru i prekinuo je dominaciju mačaka na internetu. Bar na jedan dan.

Destinee Hooker

Samo prezime Hooker je već dovoljno grozno, pogotovo za ženu, ali kad ti se roditelji odluče za ime Destinee koje si striptizete uzimaju da prikriju svoj pravi identitet i upare to s prezimenom, ne piše ti se dobro. Načuli smo priču da je rođena prerano i da se otac odlučio za ime Destinee jer je sudbina htjela da preživi. Sigurni smo kako joj je djetinjstvo bilo prepuno loših fora. Zanimaju nas reakcije ljudi kada se danas upoznaju s ovom profesionalnom odbojkašicom. A opet – postigla je puno više u životu od nas. Najbliže što smo bili Olimpijadi je prilikom gejmanja na Super Nintendu, Destinee je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama. Ne znamo je li joj igrač američkog nogometa Fair Hooker u rodu, ali bilo bi fantastično da je. Možete i pogledati video ako želite trenirati kao Destinee Hooker.

Rusty Kuntz

Ovaj bejzbolaš je blagoslovljen prekrasnom kombinacijom imena i prezimena. Zove se Russell, ali su ga prozvali Rusty. Rđavi. Rđave pi**e. Mislimo kako je on pobijedio na ovoj listi.

TAGOVIfunny haha lista smiješna imena smiješno sport sportaši

Komentiraj