Zanimljivosti

Konkurencija je odlična stvar

Aside Banners

Chevrolet želi prestići Teslu sa svojim novim električnim automobilom

Posljednjih godina, ljubitelji okoliša i/ili električnih automobila spominju isključivo Teslu kao jedino prihvatljivo rješenje. Chevrolet se ne slaže.

Piše , Objavljeno

Screenshot_3 (Custom)

Izvor: Chevrolet

Čini se kako je Chevroletu dosadilo slušati o Tesli i najavili su Bolt. Nikakav hibrid nije u pitanju, Bolt je u potpunosti električni automobil. Navodno će ovaj mališan moći dosegnuti 320 kilometara na jednom punjenju, a cijena će mu biti 30 tisuća dolara. Ta najava je odmah stvorila konkurenciju Teslinom novom Modelu 3 koji se hvali istom kilometražom po cijeni od 35 tisuća dolara. Jedini električni automobil po toj čarobnoj cijeni od 30 tisuća dolara je Kia Soul EV, ali on može dosegnuti samo 150 kilometara, što nije ni pola Teslinog ili Chevroletovog plana. Sa baterijom od 150 kilometara ne možemo ni u šoping u susjedne države po fejk Adidaske.

Screenshot_5 (Custom)Konkurencija je odlična stvar, nadamo se da će rezultirati boljim dizajnom, većom kvalitetom, a možda čak i nižim cijenama. Chevrolet i dalje preferiramo u Need For Speedu, ali u ratovima električnih automobila navijamo za Teslu. Zove se Tesla, Elon Musk je na čelu i rade odlične automobile.

TAGOVIauti automobili chevrolet Električni automobili Elon Musk need for speed tesla

Komentiraj