Zanimljivosti

ljudi...

Aside Banners

Cura dala tetovirati bjeloočnice u crno i oslijepila, a tattoo majstoru prijeti zatvor

Piše , Objavljeno

Fotografija: Daily Mail

Zvučalo grubo ili ne, ali činjenica je da neki ljudi na ovoj planeti postoje samo da bi trošili zrak svima ostalima. Najnoviji primjer takvih osoba su 25-godišnja Poljakinja Aleksandra Sadowska iz Wroclawa koja je odlučila tetovirati bjeloočnice u crno, i tattoo majstor imena Piotr A. koji je na to pristao te je djevojka zauvijek oslijepila.

Aleksandra Sadowska iz Wroclawa, grada na zapadu Poljske, odlučila je da želi, po uzoru na repera zvanog Popek, imati crne bjeloočnice, a Piotr A. joj je tu želju odlučio ispuniti. Nakon tetoviranja, 25-godišnjakinja se žalila  na bolove u očima, na što joj je, ovaj profesionalac rekao kako je to normalno i neka popije tablete za bolove.

Snimka zaslona (440)

No, tablete nisu pomogle, i Aleksandra je vrlo brzo u potpunosti izgubila vid na jednome oko, a doktori su joj rekli kako će se to dogoditi i sa drugim. Tijekom naknadne istrage utvrđeno je da je tattoo majstor u tom procesu počinio neke ozbiljne pogreške (umm recimo ta da je uopće pristao na takav zahtjev? nope…? ok…), uključujući korištenje tinte za tetoviranje kože, koje nikako ne bi smjela doći u kontakt s očima.

Aleksandra je izjavila kako je jako tužna oko toga, ali kako neće dopustiti da se zaključa u podrum i podlegne depresiji.

Piotra čeka suđenje i mogući zatvor od tri godine, a na optužbe se izjasnio nevinim, piše Daily Mail.