Zanimljivosti

"Da je barem zgodna"

Aside Banners

Dubrovčani zgroženi, njihovim gradom šeću “nezgodne” žene u tangama

Dubrovčani su zgroženi turistkinjom koja je odlučila prošetati gradom u tangama, a mi smo zgroženi njihovim komentarima.

Piše , Objavljeno

Kad se ekipa Game of Thronesa skidala po ulicama grada i simulirala brojne snošajeve, onda je to bilo u redu jer je u pitanju “umjetnost”, ali kad jedna gospođa napravi čudan modni izbor – odmah drama.

dubrovnik

Fotka je preuzeta s Facebook profila jedne Dubrovčanke koja je gospođu oslovila sa “OVO”, a Dubrovniknet.hr je napisao “članak” o situaciji. I ime fotografije na njihovoj stranici je “1439217837_426_velika_GUZATA.jpg”. Svaka čast. “Kolege”, nemojte propovijedati o korektnosti.

“Da je barem zgodna”. Treba vam biti neugodno davati takve komentare. I od strane muškaraca i žena. Da je zgodna onda bi bilo oke da hoda u tangama, ali ovako nije pa najbolje da se sakrije u tajice, hlače, haljinu i rimsku togu.

Mi se ne ljutimo, a i volimo kad žene imaju badonkadonk. Tomu u čast postavljamo i pjesmu Sir Mix a Lota ispod teksta. You go girl!

p.s. Mi stavljamo sise i guzice stalno i neke sise i guzice dobivaju više pažnje od drugih, ali bodyshaming je dno dna. Svi ste lijepi, ne dajte da vam lokalni portali i neke žene s fejsa kažu drukčije.

TAGOVIDubrovnik Hrvatska tange turizam

Komentiraj