Zanimljivosti

to se zove izlazak

Aside Banners

Dvoje britanskih tinejđera se nakon pijanog izlaska probudilo na letu za Barcelonu

Piše , Objavljeno

Sjećate li se izlazaka kada ste bili tek na pragu punoljetnosti? 50 kn u džepu, dijeliš Vranac i ronhill, 20 kn ostane za ulaz u klub. Doma se švercamo. Tako nekako. No, nekim današnjim klincima, negdje ne u Hrvatskoj, izlasci završavaju nešto drugačije.

Tara Hammersley, 19, uživala je u noćnom izlasku u Crawleyu, u Sussexu, sa svojim najboljim prijateljem Jackom Messerom, 19, kada su odlučili skoknuti do zračne luke Gatwick kako bi kupili hranu, piše LADBible.

Kad su stigli na aerodrom, Jack je spontano odlučio kupiti dvije karte za Barcelonu. Zašto?

via GIPHY

Trebam više prijatelja kao Jack u svome životu, op.a.

Jackova prijateljica Tara tvrdi da se ne sjeća ničega od kada su došli na aerodrom, a probudila se u trenutku kada je avion slijetao u Barcelonu.

Kad su se već našli u Barceloni, dvoje tinejđera odlučilo je i ostati tamo četiri dana iako  Tara nije imala ni novaca ni odjeće osim one koju je nosila u slavnom izlasku.

Evo kako Jack prepričava njihovu avanturu: Kako je Tara bila gladna, odlučili smo otići do zračne luke Gatwick u McDonald’s. Zračna luka je samo 15 minuta od kluba i bilo nam je najlakše otići tamo. Ali čim smo vidjeli avione, odlučili smo provjeriti Skyscanner. Tada sam odlučio da bi mogli otići na spontani odmor i rezervirao sam let za Barcelonu.

Dobro što sad, kao da se nama nikada nije dogodilo da smo se probudili nakon izlaska u prijevoznom sredstvu i nismo znali gdje smo.

Samo što je umjesto aviona to bio bus. I nije baš bila Barcelona nego Špansko, ali to su sada detalji.

Glavno da su se djeca zabavila i sretno vratila kući!

TAGOVIaerodrom barcelona izlazak

Komentiraj