Zanimljivosti

ima nekog za svakog

Aside Banners

EKSTREMNE LJUBAVI: Cura starija od dečka 60 godina, lik koji tovi curu s 8000 kalorija dnevno i ostali fetiši

Piše , Objavljeno

Extreme Love dokumentarna je britanska serija koja prikazuje neobične parove (ovo je vrlo blagi izbor riječi) i koja je dokaz da očito za svakoga na ovoj planeti postoji netko, koliko god uvrnuti bili. No, tko smo mi da sudimo?

Tako u ovoj seriji možete gledati parove kao što su 31-godišnji Kyle i njegova čak 60 godina starija djevojka, 91-ogodišnja Marg, ili par gdje se žena ponaša kao trogodišnje dijete, a njen dečko brine o njoj, mijenja joj pelene i hrani. Tu je i Sid, lik iz Texasa koji svaki dan hrani svoju curu s 8000 kalorija. Ima tu još brdo WTF priča, ali mi smo si izabrali ova tri favorita.

Život stvarno piše najsuludije priče.

Kada imaš curu koja je starija 60 godina

O razlici u godinama među ljubavnim parovima svatko ima neko svoje mišljenje. Nekome je sve iznad pet godina razlike puno, no dosta ljudi voli da im je partner/partnerica stariji 10ak godina. Brojni holivudski parovi su međusobnu razliku u godinama čak napravili i trendy te se sve manje gleda ispod oka na žene koje dejtaju dosta mlađe muškarce ili obrnuto. No pozabavimo se na trenutak pojmom “dosta”. Što znači dosta stariji? Postoji li neka granica?

Za Kylea (31) i njegovu curu Marg (91) očito ne postoji. Iako se nekima njihova veza može činiti _________ (ubaci riječ, ne želimo ništa sugerirati), Kyle kaže da je Marg za njega savršena jer “su ga oduvijek privlačile starije žene“. Uz Marg, zavodnik Kyle hoda s još jednom ženom, mlađahnom 68-godišnjakom koja je samo malo više od duplo starija od njega. Treba se čovjek osigurati, Marg na žalost neće još dugo. To je jedan, rekli bi, tehnički nedostatak u vezi u kojoj je partner više od pola stoljeća stariji od tebe.

.

Kada imaš fetiš na bebe ali ne želiš biti pedofil

Ovaj par ima zajednički fetiš na bebe. Na način ona želi biti beba, a on želi biti s bebom, valjda. Koliko god ti ovo grozno zvuči, gore je to pisati. Ova djevojka se ponaša upravo kao trogodišnja beba što uključuje i nošenje pelene, pijenje iz boce i tepanje. Dečko
uživa u tome što joj veže tenisice, hrani, a ako “je bila dobra curica” odvede je i u park. Ona za sebe kaže da je poput Petra Pana i da nikada ne želi odrasti, a svog dečka zove “daddy”. Daddy issues maybe?

.

Kada toviš curu s 8000 kalorija dnevno

Neki među nama vole mršavice, neki vole one punije. A i među njima, naravno, postoje ekstremi. Sid iz Teksasa (zašto nas ovo ne čudi) je ponosan na debljinu svoje cure i nije jedan od onih koji će tjerati curu da smršavi. Ne, ovo nije moment da kažete “aww, kako slatko”.

Sid, ne samo da ne želi da cura izgubi koju kilu, nego pazi da svaki dan unese u sebe (on je hrani) minimalno 6000 kalorija što znači da Monika dnevno pojede za 4 prosječne cure. Njihov zajednički cilj je da Monika postane toliko debela da ne može hodati.

Screenshot_1

Cure, previše se traumatizirate oko 5 kg viška. U ovome svijetu, postoji netko za svaku kilažu.

U Extreme love ima još brojnih bizarnih priča i neobičnih parova, od poliamornih vampira, do lika koji ozbiljno dejta lutku za napuhavanje, ili onoga koji ševi vlastiti auto.

Ne znamo što bi mislili. Ovo je jedan od rijetkih članaka koji je i ekipu iza Idesh magazina ostavio bez komentara. Prosudite sami.

 

 

 

TAGOVIextreme love parovi veze

Komentiraj