Zanimljivosti

Fuj

Aside Banners

Evakuirana škola, učenici u bolnici! Tinejdžeri uhićeni zbog “smrdljive bombe”

Piše , Objavljeno

Izvor: ArtOlympic / Shutterstock

Dva američka tinejdžera se moraju suočiti s optužbama za kazneno djelo nakon što su navodno pustili sprej koji smrdi po prdežu (“fart spray”) u svojoj srednjoj školi u šali koja je pošla po zlu, prenosi UNILAD.

Tajanstveni i nepodnošljivi plin je toliko smrdio da su vatrogasci evakuirali sve učenike iz više zgrada teksaške srednje škole Caney Creek, a šestero učenika je završilo u bolnici zbog bolova i muke. Još osmero njih javilo je da im je loše zbog mirisa.

Nastava se nastavila sutradan, sve dok drugi napad na osjetila nije uzdrmao školu pa je Caney Creek ponovno evakuiran zbog istog neugodnog mirisa.

Škola je na kraju pozvala specijalizirane ekipe da pokušaju locirati opasno curenje. Nakon tri dana pretraživanja kampusa s opremom za detekciju plina – nije nađeno nikakvo curenje koje bi moglo objasniti smrad.

Pregledavši nadzorne kamere nakon incidenta, policajci su uhitili dvoje tinejdžera, piše New York Post.

Videozapis pokazao je jednog od osumnjičenih kako ispušta i zatim podiže predmet koji u njegovoj ruci izgleda poput spreja. 

David Navarrete-Arce (17) i Diego Flores (18) optuženi su za posjedovanje zabranjenog oružja, što je kazneno djelo trećeg stupnja za koje je predviđena kazna do 10 godina zatvora. Barem tako piše The Courier of Montgomery County.

Tinejdžeri koji su navodno odgovorni za šalu, morali su izdvojiti 3000 dolara za jamčevinu.

Tek kada je jedan učenik priznao da je u školu donio “smrdljivu bombu” (stink bomb), vlasti su shvatile da se radi o šali.

Kakav prank, nećemo lagati i reći da ne bismo voljeli svjedočiti ovakvoj stvari. Od ljudi koje mi znamo, čini nam se da bi ovakvu nepodopštinu mogla izvesti samo Fred i George Weasley.

 

 

TAGOVIevakuacija prank smrad srednja škola tinejdžeri učenici