Zanimljivosti

Aside Banners

Fanovima NY Metsa ponuđena besplatna psihoterapeutska pomoć

Piše , Objavljeno

Pitanje mentalnog zdravlja u sportu postalo je s pravom sve važnije, a njujorška UMA Health mreža koja diskretno povezuje pacijente s doktorima inicijativu je podigla na dodatnu razinu te svojim sugrađanima i navijačima New York Metsa, profesionalne bejzbol momčadi koja nastupa u MLB ligi, nudi besplatnu psihoterapeutsku pomoć.

New York Metsi bez naslova su više od 30 godina, a u zadnje vrijeme blago rečeno svoje navijače ne čine sretnima. Nedavno su u dvoboju protiv Washington Nationalsa pretrpjeli i najteži poraz u povijesti franšize, a posljednjih desetljeća puno uspješnijima pokazali su se mrski gradski rivali Yankeesi.

Ambicija UMA Healtha je ukazati na važnost očuvanja mentalnog zdravlja i pomoći koju možete/trebate potražiti, a koja će biti besplatna ukoliko ste napaćeni navijač. Tako bi se primjerice mogli javiti Jerry Seinfeld, Chris Rock, Jimmy Kimmel, Adam Sandler, John Travolta ili pak reper Action Bronson, koji je jedno vrijeme čak i radio kao kuhar za isti klub. U svakom slučaju, nadamo se da ova promotivna ponuda ne vrijedi i za navijače NY Knicksa jer bi u suprotnom mogla nastati velika gužva.

Autor: Bruno Pušić!

TAGOVIbaseball mentalno zdravlje psihoterapija sport

Komentiraj