Zanimljivosti

muhamed ali gator

Aside Banners

Florida, MMA i aligator. Tri stvari koje jamče ludilo

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Uvijek neko ludilo na Floridi. Najčešće kada pročitate za slučaj u kojemu je uključen netko sa Floride riječ je o nečemu poprilično bizarnom, čudnom ili naprosto nevjerojatnom.

Ovaj slučaj nije nimalo drugačiji.

Naime, trometarski aligator ušao je u dvorište jedne škole na Floridi u Jacksonvilleu. Ni više ni manje nego životinja koja i u puno manjim primjercima može biti iznimno opasna za ljude. Moralo ga se ukloniti.

No, ne bi to bila Florida da su stanovnici jednostavno pozvali stručne službe koje su ovlaštene za uklanjanje ovako opasne životinje. Bez ikakvog ustručavanja, jedan MMA borac Mile Dragovich uzeo je stvar, a i aligatora, u svoje ruke. Nema sumnje, Mile je s naših prostora.

“Kada sam ondje došao, nije bilo pritiska. Ušao sam kroz vrata i vidio velikog aligatora. Znao sam da moram obaviti posao pa sam to i učinio“ hladno je rekao Dragovich.

Gotovo 200 ljudi se okupilo kako bi gledalo borbu, ovog puta ne u oktogonu već u dvorištu, izmđeu MMA borca i aligatora.

Na kraju je sve dobro završilo za Dragovicha koji je prošao bez ozljeda, a i aligator je vraćen u svoje prirodno stanište. Koje jiu jitsu tehnike je borac primijenio, je li bila kimura ili giljotina ono što je natjeralo aligatora na predaju nismo uspjeli saznati.

TAGOVIaligator borilačke vještine Florida Man hrvanje MMA