Zanimljivosti

neki znaju kako iskoristiti izolaciju

Banner 300

George R.R. Martin će vrijeme u samoizolaciji iskoristiti kako bi završio “Game of Thrones”

Piše , Objavljeno

U vrijeme koronavirusa i prisilne izolacije iskristalizirale su se dvije vrste ljudi: oni koji kukaju i plaču jer moraju biti kod kuće i oni koji u tome uživaju, ili ako i ne uživaju, makar produktivno iskorištavaju to vrijeme.

I dok će neki tijekom izolacije napraviti nešto korisno za sebe, drugi će radeći isto usrećiti ne samo sebe već ljude diljem svijeta. Naime, George R. R. Martin odlučio je ovo vrijeme iskoristiti tako da završi sljedeću knjigu Game of Thrones, Winds of Winter.

U svom postu na blogu Martin je čitatelje i obožavatelje obavijestio kako radi na sagi Song Of Fire Ice And Fire. Sam sam na udaljenoj izoliranoj lokaciji, pomaže mi netko od mog osoblja, i ne idem u grad niti vidim ikoga.

Nastavio je, „Istina je da provodim više vremena u Westerosu nego u stvarnom svijetu, pišući svaki dan. Stvari su prilično tmurne u Sedam kraljevstava … ali možda nisu toliko tmurne kao što bi mogle postati ovdje.

got 2

Martin je svjestan kako se radi svojih godina nalazi među najugroženijom populacijom, ali poručuje svojim prijateljima i fanovima: Za one od vas koji se brinete za mene … da, svjestan sam da se nalazim u najosjetljivijoj populaciji, s obzirom na moju dob i fizičku kondiciju. Ali trenutno se dobro osjećam i poduzimamo sve razumne mjere opreza.

Drago nam je za Martina i želimo mu puno zdravlja, sreće i inspiracije, a nama da čim prije ponovno uživamo u njegovim knjigama. U svakom slučaju Martin može biti primjer svima onima koji kukaju kako im je kod kuće dosadno. Ako još uvijek ne znate što bi sa sobom, pročitajte naših 10 ideja o tome kako iskoristiti vrijeme u izolaciji.

TAGOVIGame of Thrones George R.R. MArtin samoizolacija