Zanimljivosti

Don't cry for me, Madonna

Aside Banners

Gola Madonna bizarnim videom iz kade poslala poruku o koroni koja baš nikome nije dobro sjela

Piše , Objavljeno

Da virus korone ne zaobilazi nikoga i ne bira žrtve je jasno, ali poruke bogatih i slavnih o tome kako smo svi jednaki ipak nam malo titraju živce.

Brojne holivudske zvijezde fejlaju u stavljanju stvari u perspektivu te im nije jasno da je virus puno opasniji za sve “obične” ljude koji nemaju privilegiju biti izolirani u svojim vilama i ne raditi mjesecima dok im netko drugi ide u nabavku hrane.

Statistike već sada pokazuju kako je virus duplo opasniji za one slabijeg imovinskog statusa te samo može produbiti jaz između bogatih i siromašnih. Sve je to nama jasno, nismo se rodili jučer i nećemo sad vikati kako je svijet nepravedan jer svi nismo jednaki ni pred zakonom, pa ni pred bolesti. Ali ono što ne moramo je slušati one jednakije o tome kako nam je svima isto dok nam pjevaju iz svojih bogatih vila pokušavajući nas, valjda, utješiti.

I taman kad smo potisnuli u sjećanju grozno oskvrnuće Beatlesove pjesme “Imagine”, pojavio se novi video, još bizarniji i degutantniji. Ovoga puta poruka stiže od svjetske kraljice popa – Madonne, koja gola sjedi u kadi punoj vode (i ružinim laticama!) i držeći se za špinu ujedno drži i monolog o tome kako smo svi jednaki pred virusom korone. Teško je za opisati pa pogledajte sami. Posebno preporučljivo onima sa zatvorom – sasvim sigurno rješava taj problem.

Komentari njenih obožavatelja govore najbolje o tome kako je čitav monolog promašen, a kraljicu se moli da prestane s ovakvim sranjima.

Ovaj video je glup. Svi znamo da si u vlastitoj bogatoj izolaciji. Živiš u nekoj drugoj stvarnosti, Madge. Prestani. S laticama u tvojoj bogatoj kupki, o moj Bože. Covid19 razlikuje tako što si ti možeš priuštiti vlastiti respiratorni aparat. Prestani trivizirati ovu groznu situaciju, molim te.

Pogrešno !! Oprosti Madonna, ali bogati poput tebe mogu se testirati i bez ikakvih simptoma, ali sve nas obične Joeve će odbiti.

To uopće nije izjednačivač – nikad neće biti izjednačivača – razlika će biti još gora nakon ovoga. Bogati će biti bogatiji, a siromašni siromašniji. O čemu ti pričaš? Sve započinje s mjestima gdje se bogati ljudi sada kriju – nastavlja se s time da kupuju aparate za disanje – da su spremni kupiti zalihe čim će to imati smisla …. mogu pohraniti 4-5 zamrzivača punih hrane… kakav izjednačivač?”

 

TAGOVIkoronavirus madonna